december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Halálközeli élményekről beszél Joshi Bharatnak R. Kárpáti Péter
A sorozatszínész élete pár éve kisiklott, mikor munkáját és házát is elveszítette. Ekkor kezdték el őt érdekelni a misztikus, természetfeletti dolgok.

Úgy érzi, mindent tálcán kapott az élettől R. Kárpáti Péter. 15 éven keresztül szerepelt egy sorozatban, mely ismertséget hozott neki, két gyönyörű gyermeke van, pár éve azonban nehéz helyzetbe került. Mikor kiírták a sorozatból, nem tudta tovább fizetni a házán lévő törlesztőrészleteket, így elvesztette lakását. Most úgy véli, a sors azért tette rá ezeket a terheket, hogy új utat mutasson neki, keressen más tennivalókat a talán túl kényelmessé vált életében. R. Kárpáti Péter úgy véli, a földi létet a legnagyobb összhangban kell eltölteni, szeretetben, a legjobb érzésekkel. A Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal műsorban erről is, és halálközeli élményekről is őszintén beszél a színész.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. május 29. 14:48

Címkék: aktív riport   r. kárpáti péter   joshi bharathirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG