október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Jó pénzért kés alá feküdne Berki Krisztián
Meg van elégedve nagy orrával az Édes Élet szereplője, de azt mondja, minden embernek megvan az ára, és ha fizetnek neki, bevállalná az orrplasztikát.

Az orrigazítás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás hazánkban is.Van aki egészségügyi okokból, van aki a szépség miatt szánja rá magát. Cameron Diaz például akkor szorult rá a műtétre, mikor szörfözés közben eltört az orra. Aleska Diamond orrsövényét operáltatta meg, mert futás közben alig kapott levegőt, és ha már sebésznél járt, a legalsó porcból kicsit lecsippentettek, hogy még szebb legyen az orra. Berki Krisztián, aki szerepelt már a hírekben extrém szépészeti beavatkozásaival, elmondta, büszke nagy orrára, szexepilének tartja, így meglepődött, mikor Pamela plasztikai műtéttel akarta meglepni őt. Krisztián úgy véli, minden embernek megvan az ára, így bár ő a jobb külsőért nem szánná rá magát az orrműtétre, ha valaki fizet neki érte, szívesen megteszi.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. május 27. 13:53

Címkék: aktív riport   berki krisztián   hódi pamela   Aleska   cameron diaz

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG