április 25.
Márk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Csernobil okozta Fásy Ádám fiának halálát?
Bizonyítani nem tudják, de arra gyanakodnak, hogy a ’86-os katasztrófa miatti sugárzás okozhatta fiuk csecsemőmirigy-rákját.

Fásy Ádám szerint egy gyermek elvesztése akkora pofon az élettől, amit nem lehet kiheverni, neki is minden nap eszébe jut elhunyt fia. A gyógyíthatatlan csecsemő-mirigy rák szerinte a csernobili atomkatasztrófa következménye. Sportoló fia imádta a salátákat, és annak idején is rengeteget evett a lehet, hogy sugárfertőzött ételből. Teóriáját Fásy Ádám nem tudja bizonyítani, de szerinte alátámasztja állítását, hogy annak idején Körösladányban, ahol éltek többen is rákot kaptak. Beszélt arról a harcról is, melyet beteg fiukért folytattak. Az orvosok szerint már menthetetlen volt az állapot, de ők ragaszkodtak a sugárterápiához, és végül rábeszélték az operációra is a sebészeket, de hiába. Fásy szerint a rákos betegekről mindenki lemond, egyedül a szülők tartanak ki, próbálják csökkenteni gyermekük szenvedését.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. május 14. 11:23

Címkék: aktív_vágatlan   csernobil   fásy ádám
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG