február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Varga Miklós próbatétel elé állította lányát
Viviennek Celine Dion Titanic-ból ismert dalával kellett bizonyítania, hogy komolyan gondolja, hogy énekesnő szeretne lenni.

Duetteket adtak elő Az ének iskolájának tanulói a vasárnapi adásban. Vanessza és Lídia elmesélték, a színpadra lépés közben összeakadt a lábuk, lejött a cipő Lídia lábáról, majd a nevetéstől alig tudták elkezdeni az éneklést. A legjobb osztályzatot Varga Vivien és Berki Artúr kapta. Vivien apja, a színész-énekes Varga Miklós elmondta, nagyon büszke lányára. Elmesélte, eleinte nem számított arra, hogy lánya a nyomdokaiba lép. Mikor Vivi eléállt, hogy énekesnő akar lenni, mondta neki, hogy tanulja meg Celine Dion számát a Titanicból, utána majd beszélhetnek róla. Miután Vivi jól előadta a dalt, eldőlt, hogy támogatja énekesnői törekvéseit. Farkas Zsolti, az első évfolyam osztályelsője is visszatért az adásba, volt tanárát, Szulák Andreát első lemezének dedikált példányával lepte meg.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. május 12. 14:19

Címkék: aktív riport   az ének iskolája   varga vivien   berki artúr   boudny lídia   sztojka vanessza
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG