május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Falusi Mariann: ˝Sok külföldi énekes be sem jutna a Megasztárba˝
A Megasztár hatodik évadának zsűritagja belenézett külföldi tehetségkutatókba, és azt mondja, ott néhány olyan versenyző is bejutott a döntőbe, akit ő nem támogatott volna.

Vasárnap délután a hatodik széria játékosai elevenítik fel emlékeiket a Megasztár 10!-ben. Radics Gigi harmadszorra indult el a versenyen, és 15 évesen végül meg is nyerte a hatodik szériát. Nagy Kristóf „Bozont” és Talán Attila ekkor ismerkedtek meg, és azóta is összeköti őket hasonló humoruk. Falusi Mariann, a zsűri tagja elmondta, mielőtt a Megasztár 10!-be jött, megnézett jó pár külföldi tehetségkutatós produkciót. Sok énekes, aki odakint bejutott a döntőbe, szerinte nem jutott volna be a Megasztárba, ő legalábbis biztosan nem szavazott volna a továbbjutásukra.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. április 18. 15:14

Címkék: aktív riport   megasztár 10!   radics gigi   talán attila   nagy kristóf bozont   falusi mariann
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG