január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Kállay-Saunders András: ˝Nem a helyezés számít a Megasztárban˝
A Megasztár ötödik szériájának versenyzője szerint az a fontos, hogy a verseny vége után ki hogy tudja beindítani karrierjét.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

Az utolsó előtti csapathoz érkezett a Megasztár 10!, melyben a népszerű tehetségkutatókra emlékezik vissza a TV2. Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Szíj Melinda és Tolvai Reni is a versenyzők közt voltak. Tolvai Reni és Kállay-Saunders az adás alatt jöttek össze, egy szobában laktak, sok időt töltöttek el együtt, és egy idő után rájöttek, hogy szerelmesek egymásba. Szíj Melinda elmesélte, most, hogy megszűnt a munkahelye, újra az énekléssel szeretne foglalkozni, Kökény Attila pedig azt mondta, örül, hogy megváltozott a külseje. Reni és Kökény Attila álltak a döntőben egymással szemben, a versenyt végül Reni nyerte meg. Kállay-Saunders elmondta, szerinte nem az a fontos, ki hányadik lett, hanem hogy a verseny után hogy tudták beindítani karrierjüket, milyenek a saját dalaik.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. április 11. 15:15

Címkék: megasztár 10!   megasztár5   aktív riport   kállay-saunders andrás   tolvai renáta   tolvai reny   kökény attila   szíj melinda

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG