május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Palvin Barbi szingli
Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató parti keretén belül adta át díjait egy női magazin.

A legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor lett, aki elmondta, köszönőbeszédét a taxiban találta ki. A legjobb színésznők közül Osvárt Andrea győzedelmeskedett, akinek ez az első magyar díja. Az énekesnők közül 2010 után újra Rúzsa Magdi vehette át a magazin díját. Palvin Barbi is jelent volt az átadón, a legjobb divattervezőnek járó díjat adta át. Barbi elmondta, jelenleg Párizsban él, most szülei születésnapjára érkezett haza Magyarországra. Azt is elárulta, hogy szingli, de reméli, hamarosan lesz barátja.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. március 21. 15:14

Címkék: aktív riport   palvin barbara   osvárt andrea   baronits gábor   tolvai renáta   tolvai reny   kállay-saunders andrás   görög zita
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG