november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
A 12 év rabszolgaság lett a legjobb film
A legtöbb díjat a Gravitáció zsebelte be az Oscar gálán.

Leonardo DiCaprio negyedik Oscar-jelölését sem váltotta díjra, az est legnagyobb vesztesei a Wall Street farkasa, a Philips kapitány és az Amerikai botrány lettek. Jennifer Lawrence, az Amerikai botrány szereplője a tavalyi évhez hasonlóan idén is elbotlott, ezúttal a vörös szőnyegen, amiről nem felejtett el megemlékezni az est házigazdája, Ellen DeGeneres. Ellen pizzát rendelt a vendégeknek, és készített egy selfie-csoportképet is a résztvevő sztárokkal. A Legjobb film a 12 év rabszolgaság, a legjobb rendező Alfonso Cuarón, a Gravitáció direktora lett, mely film összesen hét díjat szerzett meg. Matthew McConaughey és Cate Blanchett a legjobb fő-, Jared Leto és Lupita Nyong'o pedig a legjobb mellékszereplőnek járó elismeréseket kapták meg.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. március 3. 13:55

Címkék: aktív riport   oscar 2014   brad pitt   rabszolgatartás   díjátadó   matthew mcconaughey   Jared Leto   cate blanchett   oscar   leonardo dicaprio

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG