július 17.
Endre, Elek

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Talán Attila hajóskapitánynak állt!
A magyarország jövünk sztárjai, Nagy kristóf Bozont és Talán Attila a hétvégén a csepel szigetet vették célba, Attila irányította, Bozont pedig egyensúlyozta a hajót.

Az egész nyáron magyarország legjobb helyeit kutató srácok, most egy kis pihenésre vágytak, távol a város zajától. Egy kis faházat szemeltek ki, amit gyorsan belaktak. Bozont egyik kedvenc hobbija a horgászás, megpróbálta a vacsorára valót kifogni. A stégen várta a nagy fogást, és csak várta, várta, várta. Végül a jó bevált paprikáskrumpli mellett kötöttek ki. A bográcsozásnál kiderült, hogy a fiúknak inkább a mikrofon való mintsem a fakanál. Végül azért nem maradtak vacsora nélkül, a fiús napok után most hétvégén már újra nyakukaba veszik az országot.

 

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 26. 20:47

Címkék: nagy kristóf bozont   talán attila   magyarország, jövünk!
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG