szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Japán televízióban látható Várkonyi Andrea

Már a Távol-Keleten is felfigyeltek Várkonyi Andrea tehetségére. A TV Asahi kivételes kelet-közép európai tévésekkel készít dokumentumfilm-sorozatot, Magyarországról egyedüliként a TV2 Tények híradósával forgatott a nemzetközi stáb.

Különleges megtiszteltetésben részesült a TV2 Tények híradósa. Várkonyi Andrea – egyedüli magyarként - felkérést kapott egy japán televíziócsatornától, hogy egy televíziós személyiségekről szóló portrésorozatban szerepeljen.

- Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami miatt rólam szeretnének forgatni. Viccesen mondtam is, hogy az, hogy szőke vagyok, már alapjában véve is egzotikus a japánok számára. Természetesen nem ez alapján választottak. A forgatás során kiderült, őket leginkább a karrierem és a privát életem közti harmónia foglalkoztatta. - árulta el Andrea.

A nemzetközi stáb tagjai nemrég megérkeztek Magyarországra és két napig Andrea szinte minden lépését követték. Nagyra becsülték, hogy törékeny nőként több lábon áll: miközben sokat dolgozik és sikeres a munkájában, otthon szerető családanya. A forgatócsoport japán vezetője elmondta, ez példaértékű lehet a japán nők számára, náluk ugyanis nagy problémát okoz a munka és magánélet közti egyensúly megtalálása. Különösen érdekesnek találták, hogy Andrea korábban orvosként praktizált.

- Amikor a Tények szerkesztőségében forgattunk, megkérdezték, hogyan zajlik egy munkanapom és mi a vezető hír aznap. Mivel ez éppen egy orvosi műhiba volt, ezért elmondtam, hogy ez az eredeti szakmámba vágó téma és általában kiemelt figyelmet szentelek az ehhez hasonló anyagoknak. Nagyon meglepődtek, amikor megtudták, hogy eredetileg orvos vagyok. – mondta a híradós.

A Várkonyi Andreáról szóló egy órás portréfilm már képernyőre is került az egyik legnagyobb japán kereskedelmi csatornán, a TV Asahin.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2013. április 11. 15:07

Címkék: várkonyi andrea   aktív riport   forgatás   japánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG