július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ADRI'S KITCHEN
Adri’s Kitchen a TV2 új gasztro műsora
2019. április 28-án indul Marton Adri megújult gasztronómiai műsora a TV2 és FEM3 TV csatornákon. Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit, annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

Marton Adri gasztro műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható április 28-tól a TV2 valamint a FEM3 csatornákon. Az Adri’s Kitchen célja hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik, s persze a Gyermeknapi adásban Adri gyermekei a 10 éves Maxim és a 8 éves Noel is kiveszi majd részét a konyhai teendőkből.

„Valóban megújul a műsor. A nézői visszajelzések alapján próbáltunk olyan tematikát megálmodni, amely mindenkihez közel állhat, így az első rovatban az utazásaimból és tanulmányaimból merített élményeimet és receptjeimet osztom meg a nézőkkel. A második rovatban egy-egy ismert sztárvendég látogat el hozzám, akik egy igazi kihívást vállaltak. Mindketten ugyanazon alapanyagokból 30 perc alatt készítünk valami finomságot, s hogy mi sül ki mindebből? Nemsokára kiderül! S végül, de persze nem utolsó sorban, egy külön rovatot szentelünk a social medianak. Nagyon pozitív tapasztalat, hogy a nézők szívesen elkészítik receptjeimet, s ezekről gyakran fotót is küldenek, vagy éppen megosztják azt a közösségi oldalaikon. A 3. rovatban ehhez szeretnék segítséget nyújtani azzal, hogy a tálalásra, és az étel fotózására vonatkozóan osztok meg hasznos ételstylist tippeket. Bízom benne, hogy idén is minél többen velem tartanak. Amennyiben pedig bárki szívesen visszanézné a receptek részletes elkészítését, úgy az Adri’s Kitchen youtube csatornájára is érdemes lesz feliratkozni” – mesélte Adrienn.

2019. április 26. 15:54

Címkék: marton adrienn   Adris KitchenKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG