február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
A SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ
A Szépségkirálynő döntősei

A szavazás lejárt, A Szépségkirálynő-választás befejeződött.

2013 GYŐZTESEI:

Miss World Hungary: Rákosi Annamária
Miss Universe Hungary: Kárpáti Rebeka
Miss Intercontinental Hungary: Tímár Brigitta
A Közönségdíj nyertese: Kocsis Korinna

GRATULÁLUNK!

 

ELŐZMÉNYEK:

Magyarország legszebb hölgyei a TV2 képernyőjén. 2013. június 22-én jön A Szépségkirálynő!

Az élő show-ban Magyarország legszebb Szépségkirálynő-jelöltjei mutatják meg bájaikat. A műsor fénypontjaként közülük kerülnek ki azok a hölgyek, akik a szakmai zsűri szerint méltók arra, hogy egy évig viseljék a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary címeket.
A nézők is megválaszthatják az általuk legszebbnek tartott hölgyet! Döntsd el Te, hogy ki legyen a Szépségkirálynő verseny közönségdíjasa!

Ismerkedj meg a TOP 16 közé bejutott szépségekkel. Ők szállnak harcba idén a koronákért!

A közönségszavazásban emelt díjas SMS-ben és telefonhívással lehet 2013. június 17 – 22. között részt venni!
SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333

SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 061-371-48-20

(A lányok nevére, vagy képére kattintva többet is megtudhatsz róluk)

     
Jeney Ivett
(bemutatkozó film)
Kárpáti Rebeka
(bemutatkozó film)
Gábor Ingrid
(bemutatkozó film)
Szigethy Anett
(bemutatkozó film)
       
Tímár Brigitta
(bemutatkozó film)
Rákosi Annamária
(bemutatkozó film)
Barta Zsanett
(bemutatkozó film)
Czuczai Natália
(bemutatkozó film)
       
Van den Bosch Sydney
(bemutatkozó film)
Vígh Diána
(bemutatkozó film)
Bányai Sára
(bemutatkozó film)
Ardelean Laura
(bemutatkozó film)
       
Ollé Henriett
(bemutatkozó film)
Reichenbach Edit
(bemutatkozó film)
Kocsis Korinna
(bemutatkozó film)
Szabó Kriszti
(bemutatkozó film)

 

A SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ

NÉZŐI SZAVAZÁSÁNAK MENETE, RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

1. Műsorsorozatról röviden:
Magyarország legszebb hölgyei a TV2 képernyőjén. 2013. június 22-én jön a Szépségkirálynő!

Az élő showban Magyarország legszebb Szépségkirálynő-jelöltjei mutatják meg bájaikat. A műsor fénypontjaként közülük kerülnek ki azok a hölgyek, akik a szakmai zsűri szerint méltók arra, hogy egy évig viseljék a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary címeket.

2. A nézői szavazásról a legfontosabb információk

A nézők is megválaszthatják az általuk legszebbnek tartott hölgyet!
Döntse el Ön, hogy ki legyen a Szépségkirálynő verseny közönségdíjasa!

A közönségszavazásban emelt díjas SMS-ben és telefonhívással lehet 2013. június 17 – 22. között részt venni!

A Szépségkirálynő közönségszavazást 2013. június 17-én az Aktív című műsorban indítja el és 2013. június 22-én, a Szépségkirálynő című élő műsorban zárja le a műsorvezető.

A közönségdíjat az a versenyző nyeri meg, aki a legtöbb érvényes szavazatot kapja.

A felhasználók/nézők a szavazási lehetőségekről a 2013. június 22-i élő adás előtt a tv2.hu/szepsegkiralyno weboldalon és a TV2 Teletext 420. oldalán tájékozódhatnak. A Szépségkirálynő című műsor minden versenyzőjének egyéni számkódja van, melyet SMS szavazás esetén az alábbi emelt díjas telefonszámra lehet elküldeni üzenetben. Érvényes szavazatként elfogadjuk a versenyző nevének SMS-ben történő elküldését is. Amennyiben a felhasználó/néző telefonhívás útján kívánja szavazatát leadni, úgy az alábbi emelt díjas szám felhívása esetén a versenyző számkódjának beütésével lehet szavazni (a továbbiakban: IVR). 

A szavazási időszak alatt tetszés szerinti számú szavazat küldhető. Érvényesen csak a szavazási időszak alatt és érvényes számkód elküldésével lehet.
Az érvénytelen szavazatok emeltdíjas összegét is ki kell fizetni. A szavazás menete, szabályai és a részvételi szabályzat az alábbiakban olvashatók! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el, hogy érvényes szavazatával Ön is részese lehessen a műsornak és esélye legyen a nézői nyeremény(ek)re!

Minden érvényes számkódot tartalmazó, a meghirdetett szavazási időszak/ok alatt beérkezett SMS és/vagy IVR hívás 1 db szavazatot jelent a számkódot birtokló versenyző számára.

SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333
SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 061-371-48-20

Figyelem! Szavazni csak magyarországi operátorok által üzemeltetett hálózatból lehet, érvényes és aktív emeltdíjas előfizetéssel rendelkező nézőinknek!
A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha azt a szavazási időszak/ok alatt küldte el a felhasználó, és az a szavazás lezárásáig a magyarországi operátorokon keresztült az aggregátorhoz meg is érkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe.

A versenyzők kódjai megegyeznek az adott versenyző élő adásban látható sorszámával, ezek:

NÉV SMS KÓD
Jeney Ivett 01
Kárpáti Rebeka 02
Gábor Ingrid 03
Szigethy Anett 04
Tímár Brigitta 05
Rákosi Annamária 06
Barta Zsanett 07
Czuczai Natália 08
Van den Bosch Sydney 09
Vígh Diána 10
Bányai Sára 11
Ardelean Laura 12
Ollé Henriett 13
Reichenbach Edit 14
Kocsis Korinna 15
Szabó Kriszti 16

 


A nyeremény(ek)ről a Műsorból és annak előzeteseiből értesülhetnek. A nyeremény(ek) nyertese(i) az érvényes szavazatok beküldőinek telefonszámaiból képzett adatbázisból kerülnek ki.

A telefonszám annyiszor kerül be az nyereménysorsolási adatbázisba, ahányszor arról érvényes szavazat érkezett.

A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át. A sorsolás – közjegyző jelenlétében – a Szépségkirálynő élő adása után történik.

A nyerteseket a Telekom New Média Zrt. telefonon értesíti, a nyertesek listája a szerkesztőségben megtalálható.

 

SZAVAZÁS MENETE, ZSŰRI ÉS NÉZŐI SZAVAZATOK SZÁMÍTÁSA, SZAVAZÁSI SZABÁLYZAT:

A szavazás szervezője: Telekom New Média Zrt. (aggregátor) A szolgáltatás lényege, hogy a Szépségkirálynő nézői SMS-ben vagy hanghívással, szavazzanak a műsorban szereplő, a Szépségkirálynői címekért induló versenyzőkre, az így küldött beérkezett érvényes szavazatok, (véleménynyilvánítás) döntően befolyásolja a műsor menetét, azt, hogy ki legyen a Szépségkirálynő verseny közönségdíjasa.

A nézői szavazás eredményét az élő adás alatt közjegyző felügyeli, annak végeredményét közjegyző hitelesíti.

 

A szépségkirálynő szavazás szabályzata, általános részvételi feltételek:

SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333
SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 06-1-371-48-20
Internet cím: http://tv2.hu/szepsegkiralyno
TXT: 420. oldal
(A szolgáltatás technikai feltételeivel kapcsolatos ügyfélszolgálatot lásd: lent)

Érvényesen szavazni csak a szavazási időszak alatt (2013. június 17 – 22. között) a versenyzők kódszámával, vagy keresztnevének SMS-ben történő megküldésével, csak magyarországi operátok által üzemeltetett hálózatból, érvényes és aktív emeltdíjas előfizetéssel rendelkező lehet.

Az SMS szavazásnál a tv2.hu/szepsegkiralnyo weboldalon vagy a teletext 420. oldalán a Szépségkirálynő jelöltek mellett feltüntetett, illetve a az élő műsor során a képernyőn látható (elmondott és feliratban is megjelentett) a versenyzőhöz tartozó számkód elküldésével, telefonhívásos szavazásnál a telefonszám felhívása után ugyanazt, a versenyzőhöz tartozó számkódot kell beütni. Érvényes szavaztként elfogadjuk a versenyző nevének SMS-ben történő elküldését is.

Minden SMS szavazat, illetve IVR hívás emeltdíj összege számlázásra kerül, illetve az előre feltöltött összegből levonásra kerül akkor is, amennyiben egyébként a szavazat érvénytelen. A kódszám nélküli, valamint a szavazási időszakon kívül küldött szavazatok érvénytelenek. Az érvénytelen szavazatok díja tekintetében a szervezőnek, az aggregátor társaságnak, a sugárzó szervezetnek nincs visszafizetési kötelezettsége.

A Szépségkirálynő nézői szavazás mindenkori emeltdíj összege a hivatkozott weboldalon, az élőadásban, a szavazással kapcsolatos információk elhangzásakor vagy bemutatásakor a képernyőn is megjelenik.

Az SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazó részéről a Szépségkirálynő szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a szavazók részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni.

A szavazó az SMS küldésével, illetve a hívás indításával hozzájárul ahhoz, hogy a szavazatot megköszönő, illetve azt nyugtázó válaszüzenetben a műsorral kapcsolatos vagy más kereskedelmi üzeneteket is kapjon a TV2-től és a Műsor kereskedelmi partnereitől. A műsorban ez a képernyőn is megjelenik, felhívva a nézők figyelmét erre a körülményre.

A szavazás általános feltételei:

A Szépségkirálynő nézői szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek SMS küldésére, vagy híváskezdeményezésre alkalmas eszközzel; érvényes előfizetéssel, és aktív emeltdíjas hozzáféréssel. 14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.


Nyeremények/nyertesek sorsolása:
A szavazási időszak alatt érvényes szavazatot küldők között nyeremény(ek) kerülnek kisorsolásra, melyek tárgyáról a nézők/szavazók a műsorból értesülhetnek.

A szervező fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők az élő műsorban értesülhetnek.

Nyereményre nem jogosult, a rendezvényt szervező társaság, a műsort sugárzó szervezet, a műsort gyártó társaság valamint az aggregátor munkatársai, és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.


A nyeremény(ek) sorsolása

A nyeremény(ek) sorsolási adatbázisába azok az SMS, illetve telefonszámok kerülnek be, amelyekről a szavazási időszak alatt érvényes szavazat érkezett. A telefonszám annyiszor kerül be az adatbázisba, ahány érvényes szavazat érkezett erről a számról. Az adásban meghirdetett nyeremények sorsolására az élőadás után, közjegyző jelenlétében kerül sor.

Amennyiben a szervező észleli, a távközlési csalás vagy más bűncselekmény gyanúját, akkor az alább erre vonatkozó rendelkezés az alkalmazandó.

Közös szabályok:

A nyeremény(ek) adatbázisából a Telekom New Média Zrt. véletlenszerűen, közjegyző jelenlétében - emberi beavatkozás nélkül - számítógéppel sorsolja ki azokat a telefonszámokat, amelynek birtokosa vagy jogosultja megnyeri a meghirdetett nyeremény(eke)t.

Minden meghirdetett nyereményre 1 telefonszám (és egy pótnyertes telefonszám) kerül kisorsolásra közjegyző jelenlétében.

A Szépségkirálynő nézői szavazás kisorsolt nyerteseit az Telekom New Média Zrt. a nyertes telefonszám felhívásával telefonon értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követő 60 (hatvan) percen belül vagy az adást követő első munkanapon.

Amennyiben a hívás sikertelen, úgy a Telekom New Média Zrt. két további alkalommal újrahívja a nyertes számát. Ha az összesen három próbálkozás mindegyike sikertelen, úgy a Telekom New Média Zrt. a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt szavazó, illetve a kisorsolt telefonszám jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a szavazó elérhető és a telefonbeszélgetés létrejön.

Ha felveszi a telefont, de azt leteszi, vagy megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait), vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését, akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt szavazó a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

További feltételek:

A nyertesnek ismeri el a Telekom New Média Zrt. azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:

  •  ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;
  •  ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;
  •  ismeri a nyertes SMS vagy hívás küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást,
  •  a kisorsolt nyertes minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon (ahonnan érkezett a szavazat) hívja vissza Telekom New Média Zrt.;

A nyeremény más nyereményre nem cserélhető és pénzre nem váltható át!

Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény. Az eredetileg kisorsolt nyertes elveszti a nyeremény iránti jogosultságát.

FIGYELEM: A Telekom New Média Zrt általi nyertessé történő kisorsolásról való értesítés hiányában a szavazó nem nyert.

A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, az aggregátor társaggal, a nyeremény felajánlóval szemben nem reklamálhat, igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállási nem vállalás, hacsak ezzel ellentétben a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.

A Telekom New Média Zrt. a nyertes személyi adatait (név, lakcím, telefonszám) rögzíti és azt 90 napig őrzi meg. A nyertes adatai a közjegyzői dokumentumban kerülnek rögzítésre.

A tárgynyeremény után az adó-és járulékfizetési kötelezettségnek a sugárzó szervezet vagy a gyártó tesz eleget.

A rossz kézbesítési cím megadása a nyertes kizárólagos felelőssége, és a rosszul megadott cím miatt nem reklamálhat azért, hogy nem került a nyeremény átadásra.

A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően 90 napon belül történik, a nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet.

A Szépségkirálynő nézői szavazás résztvevői a szavazásban való részvétellel elfogadják – az SMS küldéssel, illetve az IVR hívással - az alábbi oldalon található Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező célhoz kötötten a személyes adataikat kezelje és megőrizze. A felhasználó/szavazó tájékoztatást az adatainak kezeléséről az ügyfélszolgálati elérhetőségeken kérhet, és ugyanitt kérheti az adatainak az adatkezelésből történő törlését is. Adatkezelési szabályzat http://www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf weblapon érhető el.

A nyertes automatikusan beleegyezik, hogy az előzőek szerinti személyes adataikat az Telekom New Média Zrt. rögzítse, és azokat továbbítsa a sugárzó szervezet részére kizárólag a nyereményátadás/kézbesítés céljából.

Ha a Szépségkirálynő nézői szavazásában való részvételével a szavazó részéről a verseny tisztességtelen befolyásolásának szándéka, bűncselekmény elkövetése valószínűsíthető, vagy vele szemben alapos a gyanú a szavazással kapcsolatos visszaélésre – ide értve a távközlési csalást is - vagy bűncselekmény elkövetésére (függetlenül attól, hogy indult-e büntető eljárás,vagy történt-e feljelentés), akkor az ilyen szavazó telefonszáma, amelyről a szavazást indítja, ebből a szavazásból és minden a TV2-n vagy további telefonos alkalmazásból letiltható. Amennyiben ilyen telefonszám kerül nyertesként kisorsolására (mert az alapos gyanúról csak a sorsolást követően történt tudomásszerzés), akkor a nyeremény kiadása megtagadható. Ezekben az esetekben büntető feljelentésre kerül sor.

A jelen szabályzatot, a szavazás módját, a nyereményre való jogosultság feltételeit a szervező bármikor megváltoztathatja. A változtatásról a nézők a műsorsorozat adásából értesülhetnek, valamint a szervező a módosított szabályzatot ugyanazokon a platformokon teszi közzé, amelyen ezt a szabályzatot.


A SZOLGÁLTATÁS (szavazás) technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat. Telekom New Média Zrt. az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és software rendszerén belül kezeli A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a Telekom New Média Zrt. a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a Telekom New Média Zrt. 06 (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A Telekom New Média Zrt. a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a Telekom New Média Zrt. ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. Telekom New Média Zrt. ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

Korhatár: 12 év

2013. június 17. 19:43
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG