augusztus 19.
Huba

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

A sors útjai - hétköznap délutánonként a TV2-n!
A nem várt terhesség szétszakíthat vagy épp megerősíthet kapcsolatokat. A szülői kötelék örökre megmarad. A sors útjai epizódjaiért görgess le!

CÍMKÉK:
a sors útjai   ajánló  
Műsoraink / A SORS ÚTJAI

A sors útjai - 37. rész
Pedro nem bírja azt a fájdalmat, ami Fernanda elvesztése miatt gyötri. Mariana autót küldet Ameliaért és Fernandaért de a fékeket tönkre teteti. Amelia és Fernanda autóbalesetet szenvednek. Carlos próbálja megtudni Pedrotól, hogy hol van Fernanda.
A sors útjai - 36. rész
Amelia azt tervezi, hogy Fernandaval együtt visszaköltöznek a szülői házba. Carlos meg szeretné beszélni Fernandaval a félreértéseket de Fernanda nem hisz neki. Mariana és Hernán vitáját kihallgatja Blanca és megtudja, hogy Mariana gátolta eddig, hogy Amelia visszatérjen a házba. 
A sors útjai - 35. rész
Isabella kihasználja a látszatot és azt hazudja Fernandanak, hogy Carlos a gyereke apja és soha sem szakítottak. Luis is elmegy Amelia és Mariana találkozójára, ahol abban reménykedik, hogy 20 év után találkozhat lányával Fernandaval. 

A sors útjai - 34. rész
Carlos rájön, hogy Isabella papírjai a terhességről hamisak. Fernanda felvételizik a zenei főiskolára de Luis mindent megtesz, hogy elbukjon. Fernanda felhívja Isabellat, hogy találkozzanak. Mikor Fer meglátogatja akkor ott találja Carlost Isabella ágyában. Pedro meglátogatja Luist az irodájában.
A sors útjai - 33. rész
Fernanda nem tud megbocsájtani Carlosnak. Luis számon kéri Marianat, hogy miért hazudott Ameilianak és miért bízta meg Hernán titkárnőjét azzal, hogy félre vezesse a magánnyomozót. Amelia megmondja Pedronak, hogy vissza akar költözni apjához és hogy Luis meg akarja ismerni a lányát, Fernandat.  
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45
Ajánló - A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n!  
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45
Ajánló - A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n! 
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45
Ajánló -  A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-kor

« vissza a lap tetejére

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell egy tökéletes balatoni vakációhoz?

A
jó időjárás
B
kalandok
C
bulik
D
flört
E
pénz
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG