június 29.
Péter, Pál

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

A sors útjai - június 29-től délutánonként a TV2-n!
A nem várt terhesség szétszakíthat vagy épp megerősíthet kapcsolatokat. A szülői kötelék örökre megmarad. A sors útjai - országos tv premier június 29-től délutánonként a TV2-n!

CÍMKÉK:
a sors útjai   ajánló  
Műsoraink / A SORS ÚTJAI

A sors útjai - 1. rész
A jómódú család sarja, Amelia szerelmes Luisba. A férfit viszont csak addig érdekli a lány, amíg meg nem ismeri a jóval gazdagabb banktulajdonos özvegyet, Marissát, akit el is vesz feleségül. Mikor kiderül, hogy a lány terhes, apja kitagadja őt. Pedro, a kertész, aki szerelmes Ameliába, magára vállalja az apaságot. A gyermek megszületik.
A sors útjai - hétköznaponként 15.40-kor a TV2-n!
Ajánló -  A nemvárt terhesség szétszakíthat, vagy épp megerősíthet kapcsolatokat. A szülői kötelék örökre megmarad. A sors útjai: országos TV premier hétköznaponként 15.40-kor a TV2-n!
A sors útjai - Ismerd meg a szereplőket
Lapozd át galériánkat a vadonatúj sorozat szereplőiről!

A sors útjai - a történetről
A jómódú család sarja, Amelia szerelmes lesz Luisba. A férfit azonban csak addig érdekli a lány, amíg meg nem ismeri a jóval gazdagabb banktulajdonos özvegyet, Marissát, akit el is vesz feleségül. Amikor kiderül, hogy a lány terhes, az apja kitagadja őt. Pedro, a kertész, aki szerelmes Ameliába, magára vállalja az apaságot. A gyermek pedig így megszülethet...
A sors útjai - június 29-től délutánonként a TV2-n!
Ajánló - A nem várt terhesség szétszakíthat vagy épp megerősíthet kapcsolatokat. A szülői kötelék örökre megmarad. A sors útjai - országos tv premier június 29-től délutánonként a TV2-n! 
A sors útjai - hamarosan a TV2-n!
Ajánló - Fernanda zűrös, de elbűvölő lány. Apja mérhetetlen szeretete mellett anyja haragjával is együtt kell élnie. Honnan ez a mély fájdalom és elutasítás? Talán a sors nem azt adta, amire igazán vágytak? A sors útjai - országos tv premier hamarosan a TV2-n! 

SZAVAZZ!

Beköszöntött a fesztiválszezon! Milyen szempont alapján választod ki, melyikre mész?

A
A fellépő zenekekarok alapján
B
Van-e valami extra a programban (gasztro, kiegészítő programok)
C
Mindegy, csak együtt legyünk a barátaimmal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG