január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

A PIRAMIS / TELJES ADÁS

A Piramis - 64. adás 1. rész

Két testvérpár érkezett a játékba, akik rajonganak az Oroszlánkirályért, a rajzfilm dalát pedig még Stohl Andrással közösen is elénekelték. Ellenfeleik a játékban, két barát, akik nem mindig voltak ...

A Piramis - 64. adás 2. rész

Dóri és Léna elképesztően játszott a második fordulóban is, és ennek meg is lett az eredménye, de hogy külön-külön is ilyen jól játszanak, az csak ezután derült ki.

A Piramis - 64. adás 3. rész

A testvérpár a harmadik fordulóban sem tudott hibázni, ezt pedig már Stohl András sem akarta elhinni. 


A Piramis - 64. adás 4. rész

Pattanásig feszültek az idegek a döntésnél, miután a mindent eldöntő labda a nullás rekeszbe esett. Hogy Léna elfogadta-e az ajánlatott vagy kockázatott, kiderül a videóból!

A Piramis - 63. adás 1. rész

Vajon sikerül újabb milliomosokat avatni A Piramisban? Ezúttal Adrienn és Ildikó, valamint Dorina és Fecó küzdhetnek meg először egymással, majd A Piramissal!

A Piramis - 63. adás 2. rész

Az első forduló után Adri és Ildi jutottak tovább, méghozzá nem is akárhogy. Vajon kitart a szerencséjük a játék további részében is?

A Piramis - 63. adás 3. rész

A szétválasztást követően Adri maradt Stohl András oldalán, míg Ildinek a Piramis belsejéből kellett megválaszolnia a kérdéseket.

A Piramis - 63. adás 4. rész

Ildikóra egy nagyon kemény döntés várt a Piramis belsejében. Adri csak reménykedni tudott, hogy a számukra legjobbat hozza meg testvére...


KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG