október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


A PIRAMIS / TELJES ADÁS

A Piramis - 65. adás 4. rész

Szép összeg, egészen pontosan 16 millió 190 ezer forintot gyűjtött össze Kitty és Peti, aki viszont erről mit sem tudott. A Piramis tisztességes összegett ajánlott fel neki, hogy végül melyiket ...

A Piramis - 64. adás 1. rész

Két testvérpár érkezett a játékba, akik rajonganak az Oroszlánkirályért, a rajzfilm dalát pedig még Stohl Andrással közösen is elénekelték. Ellenfeleik a játékban, két barát, akik nem mindig voltak ...


A Piramis - 64. adás 2. rész

Dóri és Léna elképesztően játszott a második fordulóban is, és ennek meg is lett az eredménye, de hogy külön-külön is ilyen jól játszanak, az csak ezután derült ki.

A Piramis - 64. adás 3. rész

A testvérpár a harmadik fordulóban sem tudott hibázni, ezt pedig már Stohl András sem akarta elhinni. 

A Piramis - 64. adás 4. rész

Pattanásig feszültek az idegek a döntésnél, miután a mindent eldöntő labda a nullás rekeszbe esett. Hogy Léna elfogadta-e az ajánlatott vagy kockázatott, kiderül a videóból!

A Piramis - 63. adás 1. rész

Vajon sikerül újabb milliomosokat avatni A Piramisban? Ezúttal Adrienn és Ildikó, valamint Dorina és Fecó küzdhetnek meg először egymással, majd A Piramissal!

A Piramis - 63. adás 2. rész

Az első forduló után Adri és Ildi jutottak tovább, méghozzá nem is akárhogy. Vajon kitart a szerencséjük a játék további részében is?

A Piramis - 63. adás 3. rész

A szétválasztást követően Adri maradt Stohl András oldalán, míg Ildinek a Piramis belsejéből kellett megválaszolnia a kérdéseket.


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG