január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Beteg gyerekeknek adtak különleges karácsonyi koncertet a tv2 sztárjai
Végéhez ért A Nagy Ajándék, melyben Sütő Enikő hírességekkel karöltve, négy hét alatt 14 család álmát váltotta valóra! Az utolsó részben a sztárok a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek napját varázsolták szebbé...

CÍMKÉK:
a nagy ajándék  

Műsoraink / A NAGY AJÁNDÉK

A Nagy Ajándék: Újabb álmokat váltottak valóra a TV2 sztárjai

Sütő Enikő ismét útra kelt, hogy az ünnep közeledtével még több rászoruló család napját tegye szebbé! A Nagy Ajándék legutóbbi részeiben többek között Oláh Gergő látogatta meg 3 éves, életmentő műtéten átesett rajongóját, valamint Nagy Réka csalt mosolyt a súlyos immunbetegségben szenvedő Farkas Ricsike arcára, ám a sorozat ezzel még nem ért véget, hiszen a műsor háziasszonya a héten újabb családok álmát váltja majd valóra…
A Nagy Ajándék: A súlyos immunbeteg kisfiú, Farkas Ricsike napját varázsolta szebbé Nagy Réka

A Nagy Ajándék legújabb részében Sütő Enikő ezúttal a 15 éves, súlyos genetikai betegségben szenvedő Farkas Ricsikét lepte meg jászberényi otthonában. A TV2 jótékonysági kezdeményezésének háziasszonyához Nagy Réka is csatlakozott, hogy látogatásával szebbé varázsolja a kisfiú napját, akinek az egyik legnagyobb vágya az, hogy megtanuljon járni. Enikőék természetesen most sem érkeztek üres kézzel, egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló csomaggal kedveskedtek a családnak.

A Nagy Ajándék: Életmentő műtéten átesett kisfiú legnagyobb vágyát teljesítette Oláh Gergő

Ismét útra kelt A Nagy Ajándék stábja, a műsor háziasszonyához, Sütő Enikőhöz ezúttal Oláh Gergő csatlakozott, hogy újabb álmokat váltsanak valóra. A sorozat új részében egy három és fél éves, agyhártyagyulladás miatt a lábait és kilenc ujját elvesztő kisfiút, Viktorkát látogatták meg Enikőék, akinek legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy találkozhatott kedvencével, Oláh Gergővel. Az énekes egy minikoncerttel is meglepte a szerény körülmények között élő családot, akik az örömzenélés után egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékcsomagot is kaptak Gergőéktől.
A Nagy Ajándék: Modellkarrierre vágyó, féloldali bénulással született lányt lepett meg Singh Viki

Singh Vikivel folytatódott A Nagy Ajándék, melynek legújabb kisfilmjében ezúttal Sütő Enikő egyik tanítványához látogatott el a sorozat stábja. A féloldali bénulással született lány egyik nagy vágya, hogy profi modell lehessen, így nagyon örült, amikor a műsor háziasszonya elárulta, ő is felléphet a decemberi gálaműsorán. A csapat természetesen most sem érkezett üres kézzel, az otthonát hamarosan elhagyni kényszerülő családot hasznos ajándékokkal lepte meg Viki és Enikő.
Karácsonyi akciót indított a TV2

A Nagy Ajándék címmel jótékonysági akciót indított útjára a TV2 Csoport és az IKO Artist Management a Mokka műsorában.
A Nagy Ajándék: Aprócska házban élő, héttagú családot lepett meg Kárpáti Rebeka

Sütő Enikő ezúttal a Jóban Rosszban és az Ázsia Expressz sztárjával, Kárpáti Rebekával indult útnak, hogy újabb álmokat váltson valóra. A Nagy Ajándék csapata egészen Felsőpakonyig utazott, hogy meglepje a 13 négyzetméteren élő Gombik családot, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy végre fedelet kapjon jelenleg félkész házuk. Enikő és Rebeka ezúttal sem üres kézzel érkezett, a gyerekekkel való közös játék után egy vitaminokból álló csomaggal és egy 200 ezer forintos ajándékutalvánnyal lepték meg a szerény körülmények között élő családot.
A Nagy Ajándék: Sütő Enikő sztárokkal váltja valóra a rászoruló családok álmát

Elindult A Nagy Ajándék, melyben Sütő Enikő, a sorozat háziasszonya sztárokkal váltja valóra 14 rászoruló család álmát. Az eddigi kisfilmek során Apáti Bence egy kerekesszékes táncost, Joshi Bharat egy hétéves kisfiút, Ekanem Bálint pedig egy ritka genetikai betegségben szenvedő csöppséget lepett meg, a műsor azonban itt még nem ért véget, Enikő tovább folytatja útját, hogy még többek álmát teljesíthesse!
A Nagy Ajándék: Samu, a kis szuperhős napját tette szebbé Joshi Bharat

A TV2 jótékonysági műsorának legújabb részében Sütő Enikő ezúttal Joshi Bharattal lepett meg egy budapesti családot. Samu, a hétéves csonkakezű kisfiú az otthonában fogadta A Nagy Ajándék stábját, ahol édesanyjával, valamint 3 éves testvérével élnek együtt. A mindig mosolygós kis hős elmesélte, hogyan mutatkozott be osztálytársainak az iskolában, sőt különleges robotkezét is megmutatta Joshinak, aki egy vitaminokból álló csomaggal és egy 200.000 forintos ajándékutalvánnyal lepte meg a családot.

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG