január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Beteg gyerekeknek adtak különleges karácsonyi koncertet a tv2 sztárjai
Végéhez ért A Nagy Ajándék, melyben Sütő Enikő hírességekkel karöltve, négy hét alatt 14 család álmát váltotta valóra! Az utolsó részben a sztárok a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek napját varázsolták szebbé...

CÍMKÉK:
a nagy ajándék  

Műsoraink / A NAGY AJÁNDÉK

A Nagy Ajándék: Szívbeteg kislány álmát váltották valóra a Mokka műsorvezetői

Ismét útra kelt A Nagy Ajándék csapata! Sütő Enikőhöz ezúttal a Mokka műsorvezetői csatlakoztak, hogy egy újabb álom válhasson valóra. Mádai Vivien, Szabó Dóra és Istenes László egy szívbeteg kislányt látogattak meg, akit nagymamája egyedül nevel szerény körülmények között. Enikőék rengeteg ajándékkal lepték meg a már két komoly műtéten átesett Natasát, sőt később még egy dalt is elénekeltek együtt.
A Nagy Ajándék: Gyógyíthatatlan beteg lányt lepett meg Vitányi Judit és Nagy Réka

Sütő Enikő ezúttal Nagy Rékával és Vitányi Judittal indul útnak A Nagy Ajándék új részében. A sorozat háziasszonya, valamint a két műsorvezető egy cisztás fibrózisban szenvedő lányt leptek meg otthonában, ahol Judit még egy karácsonyi dalt is megtanított a 18 éves Alexának. A néhány éve súlyos műtéten átesett fiatal lány később ünnepi dekorációt is készített Enikőékkel, akik egy vitaminokból és egy 200 ezer forint értékű utalvánnyal ajándékozták meg a székesfehérvári családot.

A Nagy Ajándék: Tolószékes kislány arcára varázsolt mosolyt Nagy Réka

Folytatódik A Nagy Ajándék! A TV2 jótékonysági sorozatának új kisfilmjében Sütő Enikő és Nagy Réka egy 8 éves, tolószékes kislány napját varázsolták szebbé. A mindig vidám, kitűnő tanuló Dalma egy ritka betegség miatt izületi merevségben szenved, legnagyobb vágya pedig az, hogy ő is tudjon járni. A kislány a látogatás alatt elmondta egyik kedvenc idézetét Enikőéknek, akik egy vásárlási utalványból, valamint egy vitaminokból álló ajándékcsomaggal lepték meg a családot.
A Nagy Ajándék: Sütő Enikő és a TV2 sztárjai újabb családok álmát váltották valóra

A héten újabb családok hétköznapjait tette szebbé A Nagy Ajándék csapata! Nagy Réka egy 12 éves kisfiú legnagyobb álmát váltotta valóra, Szentgyörgyi Rómeó kerekesszékes rajongójának tartott különleges edzést, Nagy Adri pedig egy ritka betegségben szenvedő kisfiút látogatott meg a műsor háziasszonyával, Sütő Enikővel.
A Nagy Ajándék: Sorstársain segítő, önzetlen édesanya napját aranyozta be Nagy Réka

A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő és Nagy Réka egy szociális szépségszalont vezető édesanyát látogatott meg. Rózsa Magdolna kisfiánál hat éves korában leukémiát állapítottak meg, ám a kis Berci szerencsére ma már tünetmentes, a család pedig most úgy tervezi, megkeresik a donort, akinek a fiú az életét köszönheti. Enikőék a vitaminokból és vásárlási utalványból álló ajándék mellett egy személyes meglepetéssel is készültek az édesanya számára...
A Nagy Ajándék: Kerekesszékes sportoló álmát váltotta valóra Szentgyörgyi Rómeó

A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő a Ninja Warrior döntősével, Szentgyörgyi Rómeóval váltotta valóra Kanyó Zsolt kerekesszékes gerelyhajító álmát. Zsolt nagy vágya volt, hogy találkozhasson világbajnok példaképével, aki a közös edzés után egy személyes ajándékkal, valamint egy vitaminokból, és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal is meglepte az évekkel ezelőtt egy autóbaleset során lebénult sportolót.
A Nagy Ajándék: Csontbetegséggel küzdő, mesemondó kisfiút lepett meg Nagy Adri

Sütő Enikő újabb álmot váltott valóra A Nagy Ajándék legújabb részében. A műsor háziasszonya Nagy Adrival látogatta meg a Kismenők című műsorból ismert Harza Márkot, aki fájdalmai ellenére is igyekszik boldogan élni életét. A ritka csontbetegségben szenvedő fiú egy mesével is meglepte Enikőéket, akik természetesen ezúttal sem érkeztek üres kézzel: egy vitaminokból és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal, valamint egy játékkonzollal ajándékozták meg az informatikusnak készülő Márkot.
A Nagy Ajándék: Oxigénhiánnyal született kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Réka

Sütő Enikő Nagy Rékával váltotta valóra egy oxigénhiánnyal született kisfiú vágyát A Nagy Ajándék legújabb részében. A 12 éves Dominik nagy álma volt, hogy bepillanthasson egy televízió kulisszái mögé, így óriási öröm volt számára, amikor Réka körbevezette őt a TV2 stúdiójában. A mozgásában és látásában sérült, mindig vidám fiú később megmutatta Enikőéknek, milyen szépen tud járni, akik egy immunerősítőkből és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal is meglepték a családot.

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG