december 15.
Valér

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Aranyszívű édesanyát leptek meg Nagy Rékáék
Rózsa Magdolna küzdelmes éveken van túl: kisfiánál hat éves korában leukémáiát állapítottak meg, miután pedig Bercit tünetmentessé nyilvánították, úgy döntött, segíteni fog sorstársain...

CÍMKÉK:
a nagy ajándék  
Műsoraink / A NAGY AJÁNDÉK

A Nagy Ajándék: Sorstársain segítő, önzetlen édesanya napját aranyozta be Nagy Réka

A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő és Nagy Réka egy szociális szépségszalont vezető édesanyát látogatott meg. Rózsa Magdolna kisfiánál hat éves korában leukémiát állapítottak meg, ám a kis Berci szerencsére ma már tünetmentes, a család pedig most úgy tervezi, megkeresik a donort, akinek a fiú az életét köszönheti. Enikőék a vitaminokból és vásárlási utalványból álló ajándék mellett egy személyes meglepetéssel is készültek az édesanya számára...
A Nagy Ajándék: Kerekesszékes sportoló álmát váltotta valóra Szentgyörgyi Rómeó

A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő a Ninja Warrior döntősével, Szentgyörgyi Rómeóval váltotta valóra Kanyó Zsolt kerekesszékes gerelyhajító álmát. Zsolt nagy vágya volt, hogy találkozhasson világbajnok példaképével, aki a közös edzés után egy személyes ajándékkal, valamint egy vitaminokból, és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal is meglepte az évekkel ezelőtt egy autóbaleset során lebénult sportolót.
A Nagy Ajándék: Csontbetegséggel küzdő, mesemondó kisfiút lepett meg Nagy Adri

Sütő Enikő újabb álmot váltott valóra A Nagy Ajándék legújabb részében. A műsor háziasszonya Nagy Adrival látogatta meg a Kismenők című műsorból ismert Harza Márkot, aki fájdalmai ellenére is igyekszik boldogan élni életét. A ritka csontbetegségben szenvedő fiú egy mesével is meglepte Enikőéket, akik természetesen ezúttal sem érkeztek üres kézzel: egy vitaminokból és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal, valamint egy játékkonzollal ajándékozták meg az informatikusnak készülő Márkot.

A Nagy Ajándék: Oxigénhiánnyal született kisfiú álmát váltotta valóra Nagy Réka

Sütő Enikő Nagy Rékával váltotta valóra egy oxigénhiánnyal született kisfiú vágyát A Nagy Ajándék legújabb részében. A 12 éves Dominik nagy álma volt, hogy bepillanthasson egy televízió kulisszái mögé, így óriási öröm volt számára, amikor Réka körbevezette őt a TV2 stúdiójában. A mozgásában és látásában sérült, mindig vidám fiú később megmutatta Enikőéknek, milyen szépen tud járni, akik egy immunerősítőkből és egy 200 ezer forintos utalványból álló csomaggal is meglepték a családot.
A Nagy Ajándék: Újabb álmokat váltottak valóra a TV2 sztárjai

Sütő Enikő ismét útra kelt, hogy az ünnep közeledtével még több rászoruló család napját tegye szebbé! A Nagy Ajándék legutóbbi részeiben többek között Oláh Gergő látogatta meg 3 éves, életmentő műtéten átesett rajongóját, valamint Nagy Réka csalt mosolyt a súlyos immunbetegségben szenvedő Farkas Ricsike arcára, ám a sorozat ezzel még nem ért véget, hiszen a műsor háziasszonya a héten újabb családok álmát váltja majd valóra…
A Nagy Ajándék: A súlyos immunbeteg kisfiú, Farkas Ricsike napját varázsolta szebbé Nagy Réka

A Nagy Ajándék legújabb részében Sütő Enikő ezúttal a 15 éves, súlyos genetikai betegségben szenvedő Farkas Ricsikét lepte meg jászberényi otthonában. A TV2 jótékonysági kezdeményezésének háziasszonyához Nagy Réka is csatlakozott, hogy látogatásával szebbé varázsolja a kisfiú napját, akinek az egyik legnagyobb vágya az, hogy megtanuljon járni. Enikőék természetesen most sem érkeztek üres kézzel, egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló csomaggal kedveskedtek a családnak.
A Nagy Ajándék: Életmentő műtéten átesett kisfiú legnagyobb vágyát teljesítette Oláh Gergő

Ismét útra kelt A Nagy Ajándék stábja, a műsor háziasszonyához, Sütő Enikőhöz ezúttal Oláh Gergő csatlakozott, hogy újabb álmokat váltsanak valóra. A sorozat új részében egy három és fél éves, agyhártyagyulladás miatt a lábait és kilenc ujját elvesztő kisfiút, Viktorkát látogatták meg Enikőék, akinek legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy találkozhatott kedvencével, Oláh Gergővel. Az énekes egy minikoncerttel is meglepte a szerény körülmények között élő családot, akik az örömzenélés után egy vitaminokból, valamint egy 200 ezer forintos vásárlási utalványból álló ajándékcsomagot is kaptak Gergőéktől.
A Nagy Ajándék: Modellkarrierre vágyó, féloldali bénulással született lányt lepett meg Singh Viki

Singh Vikivel folytatódott A Nagy Ajándék, melynek legújabb kisfilmjében ezúttal Sütő Enikő egyik tanítványához látogatott el a sorozat stábja. A féloldali bénulással született lány egyik nagy vágya, hogy profi modell lehessen, így nagyon örült, amikor a műsor háziasszonya elárulta, ő is felléphet a decemberi gálaműsorán. A csapat természetesen most sem érkezett üres kézzel, az otthonát hamarosan elhagyni kényszerülő családot hasznos ajándékokkal lepte meg Viki és Enikő.

SZAVAZZ!

Te kinek drukkolsz, hogy meghódítsa a Ninja Warrior összes akadályát a Döntőben?

A
Bakos Bence
B
Béres Norbert
C
Buzás Gábor
D
Csorba Martin
E
Gyömrei Máté
F
Horgas Péter
G
Kanizsai Árpád
H
Krizsán Dani
I
Margli Zsolt
J
Márialigeti Kristóf
K
Márta Zoltán
L
Merkely Bence
M
Nagy Dániel
N
Nerpel Barnabás
O
Pusztai Bence
P
Szemerédi Attila
Q
Szentgyörgyi Rómeó
R
Tircs Gergő
S
Tompa Gábor
T
Tóth Arnold
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG