február 18.
Bernadett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KONYHA ÖRDÖGE
Licitálj a konyha ördögének séfkabátjára!
Bereznay Tamás elárverezi A konyha ördöge főcímében viselt halálfejes séfruháját. A befolyt összeg a Cseppkő Gyermekotthon tehetséggondozó programját támogatja, így a TV2 gasztro-realityjének séfje az évadzáró epizód után is segít.

Őszintén és nem épp finomkodva mondja meg véleményét a budapesti Márkus Vendéglő üzletvezetőinek Bereznay Tamás. Bőven lesz akadály és konfliktus, mire Csilláék belátják, engedniük kell a profi szakembernek.

„Teljes káosz fogadott a Márkus Vendéglőben, mindenki mást akart, a szakácsok sem tudták követni a felmerülő igényeket. Ráadásul bőven akadt gond a felszolgálók munkájával is. Csilla egyszerűen nem akarta megérteni, hogy vannak dolgok és rossz berögződések, amiket el kell tudni engedni, mert másképp nincs remény. Pedig nagyon jó helyen van az étterem, minden adott ahhoz, hogy jól működjön” – árulta el Bereznay Tamás, aki ezúttal is megküzdött a művirágokkal és a vége láthatatlan étlappal.

Hogy hogyan sikerül helyre rázni a Márkus Vendéglőt, az A konyha ördöge évadzáró epizódjából kiderül. A segítségnyújtás azonban nem ér véget, Bereznay Tamás ikonikussá vált halálfejes séfkabátjára bárki licitálhat, a befolyt összeg pedig a Cseppkő Gyermekotthon tehetségkutató programját támogatja.

„Örülök, hogy A konyha ördöge kapcsán lehetőségem van arra, hogy olyan jó ügyekre hívjam fel az emberek figyelmét, ami nekem személy szerint is fontos. Remélem, hogy sokan támogatnak majd minket ebben a kezdeményezésben és lesz olyan felajánló, akinek nagyon sokat fog érni ez a séfkabát és a Cseppkő Gyermekotthon tehetséggondozó programja. Alig várom, hogy gyereknapon együtt főzzek az otthon lakóival, úgy hallottam, hogy több fiatal is érdeklődik a szakács szakma iránt” – mondta A konyha ördöge séfje.

A séfkabátra a kapcsolat@akonyhaordoge.hu e-mail címen lehet licitálni május 28., csütörtök délig. A konyha ördöge és a gyermekotthon közös célja, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek a társadalom hasznos tagjává váljanak, s olyan szakma legyen a kezükben, amit szeretnek, és amivel biztosítani tudják jövőjüket.

A konyha ördöge – évadzáró epizód május 20-án, szerdán 22:35-kor a TV2-n!
Ismétlés vasárnaponként 11:00-től a FEM3 műsorán!

Korhatár: 12 év

2015. május 20. 13:38KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG