január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KONYHA ÖRDÖGE
Kerítőnek állt a konyha ördöge
Egy kihalt, raktárnak használt kerthelyiségbe érkezik Bereznay Tamás A konyha ördöge legújabb epizódjában.

A séf szerint az étterem is úgy néz ki, mint egy halottas ház, étlap sincs, a betérő vendég csak a napi menüből választhat. Az egyre nagyobb anyagi gondokkal küzdő tulajdonos ráadásul az üzlet miatt párját is elvesztette, így a konyha ördögének a szakmai segítségen túl is bőven akad tennivalója.

A szegedi Garden étterem tulajdonosa, Ani makacs természetű, minden munkát szeret maga csinálni. Lányaira és egykori párjára sem hallgatott, aminek meg is lett az eredménye. Hiába a sok energia, a reggeltől estig tartó munka, az üzlet a csőd közelébe jutott, e mellett pedig saját boldogsága is oda lett.

„Az anyagi gondok és az ötlettelenség mellett ezen a forgatáson egy személyesebb jellegű problémával is találkoztam. A tulajdonosnő, Ani és a párja a forgatás előtt egy hónappal szakított, mert folyamatos konfliktust szült az étterem és a vele járó sok munka és feszültség. A vendéglátásban dolgozni hatalmas kihívás és rengeteg lemondással jár. Nehéz egy ilyen kapcsolatban élni és sok türelmet igényel a másik féltől, hiszen általában korán reggel megy az ember dolgozni és gyakran éjfél körül esik haza. Ez pedig korántsem átlagos, sokat van távol egy vendéglátós a családjától, a párjától. A szegedi forgatáson ez a magánéleti szál kapcsán egy kicsit párterapeuta is lettem, meg kellett értetnem Anival, hogy nem kell minden munkát magára vállalnia, inkább irányító szerepe legyen az étteremben, és akkor több ideje lesz saját magára és a szeretteire is. Elhívtam a megnyitóra Ani volt párját, és remélem, hogy azóta sikerült rendezniük a kapcsolatukat, és nem csak a Garden étterem kapott új lendületet” – mondta Bereznay Tamás, akinek csapata a legnagyobb átalakítást a szegedi vendéglő kerthelyiségében végezte.

Hogy hogyan született újjá az étterem, hogy mitől lett egyedi a kerthelyiség, és hogy a makacs tulajdonos mindenben hallgatott-e Bereznay Tamásra, az kiderül A konyha ördöge legújabb epizódjából.

A konyha ördöge – premier minden szerdán 22:35-kor a TV2-n!
Ismétlés vasárnaponként 11:00-től a FEM3 műsorán!

Korhatár: 12 év

2015. április 29. 11:43hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG