április 4.
Izidor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KONYHA ÖRDÖGE
Tini szakáccsal küzdött a konyha ördöge
Bizalmatlan tulajdonossal és komoly anyagi gondokkal küzdő étteremmel találja szemben magát a konyha ördöge.

Bereznay Tamásnak egy igazán makacs család konyháján kell rendet raknia, ahol a legnagyobb feszültséget az okozza, hogy három generáció dolgozik együtt. A családtagok pedig nem engednek saját elképzeléseikből, még a tizenhét éves Igor is szembe száll A konyha ördögének profi séfjével a TV2 gasztro-realityjének e heti adásában.

A budapesti Korona étterem tulajdonosa, Salamon György csak édesanyja és fia miatt tart még mindig ki a komoly anyagi gondokkal küzdő vállalkozás mellett. A család helyzete kilátástalan, ennek ellenére a segítő szándékkal érkező Bereznay Tamásnak nem volt egyszerű dolga Salamonékkal. Hiába a csőd szélén lévő étterem, mindenkinek megvan a maga elképzelése, amiből nehezen enged. Így A konyha ördögének legújabb adása is bőven tartogat feszült pillanatokat és hangos szóváltásokat.

„A Salamon család kilenc éve bérli a helyet, az egész család belefáradt a kialakult napi rutinba. Érthető a fásultságuk, nincs sikerélményük, nincs pozitív visszajelzés, ráadásul nem látják úgy a hibákat, mint egy külső szemlélő. Fel kellett őket rázni és korántsem volt egyszerű dolgom. Három generáció dolgozik együtt és mindenki nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a családban, még a tizenhét éves Igorral is komoly küzdelmeket folytattam. Egytől egyig mindegyikük megharcolt a maga igazáért, eleinte folyamatosan ellenkeztek, bármit is mondtam. Ráadásul jó pár technikai probléma is nehezítette az étterem működését, folyamatosan lecsapták a gépek a biztosítékot, mindennapos volt az áramszünet, a bárpult talapzata szétrohadt, hogy csak pár dolgot említsek. Az átalakító csapatra is komoly feladat hárult ebben a pár napban.” – árulta el Bereznay Tamás.

Hogy A konyha ördöge séfjének hogyan sikerült rendet tenni a temperamentumos családtagok között, és miként alakult át a budai Korona étterem, az kiderül A konyha ördöge ma esti adásából.

A konyha ördöge – premier minden szerdán 22:35-kor a TV2-n!
Ismétlés vasárnaponként 11:00-től a FEM3 műsorán!

 

Korhatár: 12 év

2015. április 8. 10:06KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG