július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KONYHA ÖRDÖGE
Pszichológus lett a konyha ördöge
Bereznay Tamás maga sem gondolta, hogy A konyha ördöge séfjeként nem a szakmai tudására, hanem az empátiájára és a türelmére lesz a leginkább szükség.

A TV2 gasztro-realityjének e heti adásában Tamásnak egy igazán makacs, mindent jobban tudó tulajdonossal kell megküzdenie, aki az első perctől akadályt jelent az átalakító csapatnak.

Öt éve családi vállalkozásként működik a törökbálinti La Mama étterem, ahol egyre nagyobb problémát okoz, hogy a családfő, Csaba semmibe nem enged beleszólást a vele együtt dolgozó családtagoknak. Még a konyha ördögének, Bereznay Tamásnak is meggyűlik a baja a tulajdonossal.

„Ha azt mondom, hogy Csaba nagyon makacs volt, akkor az nem elég kifejező. Hatalmas falakat kellett áttörnöm mire egyáltalán meghallgatta a tanácsaimat, eddig nem volt ennyire nehéz dolgom. Ő kérte a segítségemet, mégis hihetetlenül nehéz feladatnak bizonyult, hogy megértessem vele azt, hogy változtatni kell és minden, amit mondok, az ő érdekükben történik. Az már az elején kiderült, hogy ért a szakmájához, szeret dolgozni és alázatos, de rengeteg olyan dologhoz ragaszkodott, ami nem vitte előre az üzletet. Mindent meg tudott magyarázni, folyamatosan vitatkozott, és nem engedett semmit. Igaz, hogy én főzni és konyhákat rendbe tenni jöttem ebbe a műsorba, de lassan pszichológus válik belőlem.” – mondta nevetve A konyha ördögének séfje, aki az első látogatás alkalmával nem csak az étteremben uralkodó kosszal, hanem ehetetlen fogásokkal is találkozott.

„Valószínűleg sokan azt gondolják rólam, hogy válogatós vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Egyszerűen a rosszat nem tudom megenni.” – árulta el Bereznay Tamás.

Hogy a konyha ördögének hogyan sikerült végül jobb belátásra bírnia Csabát, és milyen ötleteket valósított meg Bereznay Tamás és csapata, az szerda este kiderül a TV2-n! Aki pedig lemaradt volna A konyha ördöge epizódjairól, vasárnaptól a FEM3 műsorán követheti a gasztro-reality ismétlését.

A konyha ördöge – premier minden szerdán 22:35-kor a TV2-n!
Ismétlés április 5-től vasárnaponként 11:00-től a FEM3 műsorán!
 

Korhatár: 12 év

2015. április 1. 11:11KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG