augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KONYHA ÖRDÖGE
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Feszültségből, vitákból és végzetes döntésekből A konyha ördögének ma esti epizódjában sem lesz hiány. A budapesti Tonett étteremben teljes fejetlenség uralkodik, az alkalmazottak kezelhetetlenek, nem tisztelik a tulajdonost, és egymással sem beszélnek.

Így nem csoda, hogy Bereznay Tamás kritikája után az egyik szakács ott is hagyta a műsor forgatását. Kezelhetetlen személyzet, ésszerűtlen étlap, elavult környezet. Ezen kellett négy nap alatt változtatnia Bereznay Tamásnak és csapatának. A legnagyobb gond ezúttal nem a konyhában, hanem a fejekben volt, ami végzetes konfliktusokhoz vezetett.

„A tulajdonoson, Péteren azt láttam, hogy ugyan megvan az igyekezet részéről az étterem kapcsán, a személyzetet egyszerűen nem tudja kezelni. A szakácsok konfliktusával nem foglalkozott, amikor pedig felszínre kerültek a problémák, az is kiderült, nem is nagyon mer odaszólni nekik. Én életemben nem találkoztam még olyan emberrel, aki annyira keményen szidta volna a saját főnökét, mint itt az egyik szakács. Ezért is mondtam Péternek, hogy a helyében én már rég megköszöntem volna Istvánnak a munkát, ez elfogadhatatlan viselkedés. Sokat elárul a szituációról, hogy végül István mondta azt, hogy nem vállalja a konfliktusokat, és otthagyta a forgatást.” – árulta el Bereznay Tamás, aki azt is hozzátette, adásról-adásra felmerülő általános probléma, hogy egy étterem túl széles kínálattal próbálja asztalhoz ültetni a vendégeket. Pedig a profi séf tapasztalatai szerint a sikerhez nem ez kell, a hangsúly az átláthatóságon és a szezonalitáson van.

Hogy sikerült-e Bereznay Tamásnak rendet tenni a szakácsok között, és miként reagált a tulajdonos az igencsak sokkoló változtatásokra, az kiderül A konyha ördöge ma esti epizódjából 22:40-kor a TV2-n!

 

Korhatár: 12 év

2015. március 25. 11:49KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG