július 3.
Kornél, Soma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A KATEDRÁLIS
A katedrális – A 2. rész tartalma

Shiring grófja, Bartholomew megtudja, hogyan döntöttek sorsáról. Hogy bebizonyítsa családja lojalitását István király felé, Aliena fogadalmat tesz, hogy lovagot csinál öccséből, Richardból, hogy az harcolhasson a királyért Maud ellen.

William és anyja, Regan összeesküvést szerveznek Walerannal, hogy a katedrális Shiringban épüljön meg az ő birtokukon és ne Kingsbridge-ben. Mindezek ellenére Tamás és Fülöp perjel folytatják a katedrális építését. Waleran Kingsbridge-be invitálja a királyt, hogy egyszer és mindenkorra szabotálja a katedrális építését, de a Jankó által, a katedrális védőszentjéről frissen elkészített szobra váratlan és sokkoló hatással van a királyra, akit vallásos látomások és őrület gyötör.

William Hamleigh és Aliena öccse, Richard továbbra is harcolnak a király kegyeiért, hogy Shiring grófjai lehessenek. Eközben Waleran csatlakozik William erőihez, hogy megfosszák Kingsbridge-t a nagy hasznot hozó vásártól és így leállítsák a munkálatokat a katedrálisnál. Fülöp perjel, Richard és Jankó Lincolnba mennek, hogy a király szolgáltasson igazságot nekik, de Maud támadásba lendül. Jankót megtámadja egy rejtélyes idegen, miközben Fülöpöt fogságba ejtik Maud katonái és Waleran sugallatára árulással vádolják...

A KATEDRÁLIS - SZEPTEMBER 8-ÁN 21:35-TŐL!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2011. szeptember 2. 10:10

Címkék: a_katedrális_cikk   a_katedrálisKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG