július 9.
Lukrécia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
A BANK
Mesébe illő pillanatok és óriási bukások jellemezték A Bank 4. hetét
A héten hatalmas küzdelmet vívtak a játékosok, hogy kifoszthassák A Bankot. Hogy kiknek sikerült hatalmas összeget bezsebelniük, azt tudd meg az összefoglalóból!

Hétfőn Margó és Ili próbálta meg kifosztani A Bankot. A páros felejthetetlen élményeket okozott nekünk, hiszen többször is megnevettették az egész stúdiót. 

Margó remekül indította a játékot, egymillió lapult az általa választott trezorban. Szerencsére Ili is helyesen válaszolt a kérdésre, így nem kis összeget zsebelt be a páros.

Hatalmas volt a tét, hiszen több mint 10 millió forint sorsa forgott kockán. Ili és Margó hiába játszottak fergetegesen, az utolsó kérdésnél elbuktak, így üres kézzel távoztak a stúdióból. Kedden Odett és szőke hercege egymás karjaiba omlottak, amikor a Páncélterem ajtaja magától nyílt ki, ami azt jelenti, hogy 4.777.500 forint tulajdonosai lettek.

Szerdán Erika és Bálint remekül indította a játékot, ám a végéhez közeledve pech sorozat érte őket.

Csütörtökön A Bank párosa miután elveszítette a több, mint 9 millió forintját, a balszerencse még mindig nem ért véget. A végső döntése helytelen volt Tamásnak és Fanninak, így üres kézzel távoztak, ám elképesztő élményekkel gazdagodtak.

Pénteken Vera bízott Zsófiban, módosított a válaszmegjelölésén, és milyen jól tette, hiszen így több mint 5.565.000 forinttal lettek gazdagabbak. Az elképesztő pillanatokért nézd meg a videót!

Korhatár: 12 év

2019. május 18. 10:59

Címkék: A BankKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG