Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Jennifer Aniston és Brad Pitt titokban újra találkozgatnak?
Jennifer Aniston és Brad Pitt titokban újra találkozgatnak?

Mielőtt a Brangelina páros összejött volna, Jennifer Anistonnal alkotott egy párt Brad Pitt. Ők voltak Hollywood legédesebb párja akkoriban, azonban, amikor hirtelen véget ért a kapcsolatuk a rajongók teljesen összetörtek. Azóta is, hiába volt már Bradnek új felesége, titokban sokan még mindig arra vágytak, hogy egyesüljön újra a csodálatos páros.

És most, eljött a várva várt pillanat: Jennifer és Brad újra, egy időben szinglik, amit rajongóik kitörő örömmel fogadtak, bízva a legjobbakban. Korábban már pletykáltak arról, hogy az exházasok most újra találkozgatnak, de biztos hírekkel eddig nem tudtunk szolgálni. Vajon valóra válik a rajongók álma? Most elmondjuk, mit is tudunk pontosan.

Mennyi ideig volt Jennifer Aniston és Brad Pitt együtt?

Két év randizgatás után a páros 2000. július 29-én fogadott ˝örök˝hűséget egymásnak és házasságukkal évekig ők vezették a legédesebb, 'A' listás sztárok rangsorát.

2004-ben azonban jött a Mr. és Mrs. Smith című film, és ennek a filmnek a forgatásán ismerkedett meg Pitt Angelina Jolie-val. A filmben is csak úgy izzott a levegő a sztárok között, így már akkoriban felröppentek a pletykák, hogy Brad félrelépett és az később ki is derült, hogy Angelina a film forgatása közben esett szerelembe Braddel.

A következő évben Brad és Jennifer öt évnyi házasság után beadták a válókeresetet, ezután röviddel pedig Angelina és Brad randizni kezdtek, amivel az amúgy is felborzolt kedélyeket csak még tovább gerjesztették.

Még mindig függők a médiumok Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolatát illetően?

Minden médium azon ügyködött, hogy a Jennifer és Brad páros újra összejöjjön, különösen akkor, amikor Brad bejelentette válását Angelinától 2016-ban. Jennifer ebben az időben viszont még együtt volt férjével, Justin Therouxszal, akitől 2018-ban vált el. A válás után viszont újra a veszélyes zónába keveredtek és szárnyra kaptak a legújabb ˝konspirációs˝ elméletek.

Csak olaj volt a tűzre, amikor kiderült, hogy Pitt hivatalos Aniston 50. születésnapjára, de hamar kiderült, hogy csak támogatását szerette volna kifejezni a színész exfelesége iránt.

A nagy kérdés tehát, hogy titokban találkozgat-e Jennifer Aniston és Brad Pitt mostanság?

Megszámlálhatatlan pletyka terjengett arról, hogy Jennifer próbálja visszaszerezni Pitt-tet. Az egyik például az volt, hogy amíg Jennifer a legújabb filmjét, a Murder Mystery-t forgatta, addig megpróbáltak összehozni egy találkozót exférjével. Olyan is volt, hogy a páros, Brad Santa Barbara-i villájában töltött egy romantikus hétvégét, de arról is szólt a fáma, hogy Mexikóba utaztak felmelegíteni régi szerelmüket.

Úgy tűnik minden héten más hír röppen fel az expárosról, azonban egy biztos, Brad és Jen soha nem randiztak azután, miután elváltak. Jó barátságukon dolgoznak és néhanapján még beszélgetnek is egymással.

Hiába követőik rajongása és támogatása, Jen és Brad várhatóan nem fognak újra egy párt alkotni, de a színésznő egy közeli barátja azt azért elárulta, hogy Anistont abszolút támogatják abban, hogy kezdjen el újra randizni.

Úgyhogy nem kell aggódni, Jennifer új szerelmi életéről remélhetőleg nagyon hamar hallani fogunk!

Forrás: cheatsheet.com


2019. augusztus 27. 15:18

Címkék: moziverzum Jennifer Aniston Brad Pitt cikkek filmek


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS