Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Hoppá: Reese Witherspoon elszólta magát a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról
Hoppá: Reese Witherspoon elszólta magát a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

Nicole Kidman és Reese Witherspoon nagyon remélik, hogy újabb évaddal jelentkezik majd a sikeres sorozat.

A két jó barátnő, színész társak csak most fejezték be a hatalmas sikerű sorozat forgatását, már megy a szóbeszéd arról, vajon lesz-e 3. évad vagy sem. Annyi azonban biztos, nem szeretnének túl sok információt felfedni, hogy legyen mit megválaszolniuk a 3. évadban is, ha úgy alakulna a dolog.

Nagyon fontos, hogy maradjon rejtély, felvetett és lezáratlan kérdés egy sorozatban, hiszen csak akkor van értelme a folytatásnak. De persze ismerem az érzést, hogy mennyire őrjítő tud lenni a várakozás a titkok felfedésére.”- mondta Nicole az EW-nek.

Reese folytatta: ˝Teljesen egyetértek! Ha még vannak beszélgetések arról, mi is lehet a folytatás, akkor úgy gondolom fontos, hogy legyen 3. évad. A közönségnek továbbra is vannak kérdései? Akkor a kérdés már csak az, hogy mi megtaláltuk-e már a válaszainkat

Nicole hozzátette, hogy a csoport tagjai maradnak - Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Meryl Streep és Laura Dern. „Ez egy együttműködés. Csoportként dolgozunk. Hihetetlenül szoros kapcsolatban vagyunk és egy oldalon állunk. Tehát csapatként is döntünk. Figyelembe vesszük azt is, hogy az emberek hogyan reagálnak, mivel a TV-nek nagyon erős központi szerepe van. Mindenki, aki részt vett a munkában, azt mondta, hogy ez a show sokkal nagyobb és többet képvisel, mint egyenként mi valaha is tudnánk ”- zárta Nicole.

Forrás: justjared.com


2019. augusztus 9. 16:13

Címkék: reese witherspoon Nicole Kidman hatalmas kis hazugságok big little lies filmek moziverzum cikkek


Kapcsolódó anyagok
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS