Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Julia Roberts és Richard Gere lelkitársak lennének?
Julia Roberts és Richard Gere lelkitársak lennének?

Nevetséges pletyka röppent fel Julia Robertsről és Richard Gere-ről a napokban, a Gossip Cop magazin azonban most lerántja a leplet.

˝Julia & Richard titkos szerelmi története!˝ - lehetett olvasni ezt a címet a Globe legfrissebb számában. A kísérő cikkben megjelent, hogy a Pretty Woman és a Runaway Bride sztárjai titokban tartják a kapcsolatot, miközben mind a ketten más emberekkel élik az életüket. Mindketten házasok, de elképesztően erős érzelmi kötelék fűzi őket össze. Ennek ellenére eszükbe sem jutna bármit is tenni, vagy veszélyeztetni jelenlegi helyzetüket, azonban az még házastársaik számára is titok, mi ez a szoros kapocs köztük.

Egy közeli hozzátartozó nyilatkozta, hogy bár Julia 17 éve él házasságban Danny Moderrel, akivel 3 közös gyermekük van, sokszor szüksége van Richard támogatására. Ugyanez a helyzet a sármos színésznél is, akinek felesége Alejandra Silva februárban adott életet közös kisfiuknak. Richard és Julia sokszor támaszkodnak egymásra életükben.

A valóságban azonban ezekből a feltételezésekből semmi sem igaz, Julia és Richard 1990 óta dolgoznak együtt és tényleg jó barátságban vannak, de meg kell cáfolni a hírt, miszerint bármikor is szerelmi kapcsolat lett volna köztük. Így ez a cikk is egy gyenge próbálkozás volt téves hír terjesztésére.

Richard Gere-t július 4-én, szombaton 23.25-kor láthatod a Moziverzumon A hűtlen című filmben.

Forrás: gossipcop.com


2019. július 5. 12:33

Címkék: Richard Gere moziverzum filmek a hűtlen


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS