Videók Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Így búcsúzott Harrison Ford a nemrégiben elhunyt Peter Mayhew-tól
Így búcsúzott Harrison Ford a nemrégiben elhunyt Peter Mayhew-tól

A Star Wars-család tagjai közül többen tiszteletüket kifejezve búcsúztak a nemrégiben elhunyt Peter Mayhew-tól, Csubakka megformálójától.

A színész alakította hosszú éveken át Csubakka karakterét az első Star Wars filmekben, így most kollégái együtt emlékeznek Mayhew örökségére.

A franchise megalkotója, Geroge Lucas, és a film főszereplői Harrison Ford és Mark Hamill azok között vannak, akik már kinyilvánították már együttérzésüket a család felé.

Peter 74 évesen hunyt el, miután szívinfarktus érte otthonában.

Peter Mayhew egy igazi úriember, aki büszke, de nemes jellem volt. Ezeket a személyiségjegyeket saját egyéniségéből merítette és ültette át Csubakkába. A filmvásznon, de a való életben is barátok voltunk több mint 30 éven át, és nagyon szerettem őt. Azonban nem csak én szerettem, hanem a karakterén átcsillanó személyiségét rengetegen imádták. Csubakka karaktere egy rendkívül fontos és sikeres része volt a filmnek, épp ezért én és még több millióan, sosem fogjuk elfelejteni őt, és amit adott nekünk. Lélekben ott vagyok kedves feleségével, Angie-vel és gyermekeikkel. Nyugodj békében drága barátom…” – írta Harrison Ford.

Forrás: justjared.com


2019. május 25. 10:00

Címkék: Harrison Ford star wars indiana jones


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS