Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Meghalt Jodie Foster édesanyja
Meghalt Jodie Foster édesanyja

Evelyn ˝Brandy˝ Foster, Jodie Foster édesanyja és menedzsere 90 éves korában hunyt el.

Jodie Foster édesanyja, aki lánya karrierjét is menedzselte május 13-án halt meg Los Angeles-i otthonában. Régebb óta küzdött a demencia tüneteivel - nyilatkozta családja – halálának oka is ehhez kapcsolódik.
Evelyn Foster nemcsak Jodie, hanem fiának, Buddy Fosternek a karrierjét is egyengette, aki 1968 és 1971 között a CBS sorozatokban a ˝Mayberry RFD˝-ben is szerepelt. Ő játszotta Ken Berry-t, a főszereplőt. Foster két lánya halálát is megélte életében.

˝Kétségkívül Evelyn volt az egyik legerősebb ember, akivel a családban bárki is találkozhatott: győztes volt, harcos, tele tűzzel és szeretettel˝- mondta a családja. ˝Senki nem vetekedhetett a stílusával, a magasságával és a természetesen göndör hajával. Örökké családja emlékében él széles, kaján mosolya, meleg ölelései és tökéletesen időzített szavai. Mindenki szerette. Örökké velünk fog élni.˝

Foster Rockfordban nevelkedett és egy banda énekese lett. Lucius Fosterrel, későbbi férjével Californiában találkoztak, és négy gyermekük született. Evelyn rövid ideig Hollywoodban dolgozott publicistaként Arthur Jacobsnak, akinek kliensei közé tartoztak Grace Kelly, Gregory Peck, James Stewart és Marilyn Monroe is. Válását követően kezdte el menedzselni fiának karrierjét. Jodie, a legkisebb lánya első reklámfilmjét 3 éves korában forgatták a Coppertone-nal. Innentől kezdve lánya karrierjét is felügyelte, míg el nem nyerte Jodie 2. Oscar-díját 1991-ben, A bárányok hallgatnak filmmel.

Forrás:
 variety.com


2019. május 21. 15:52

Címkék: Jodie Foster filmek moziverzum


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS