Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Robert De Niro új szerepben tűnik fel
Robert De Niro új szerepben tűnik fel

Robert De Niro visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő a kenyér szerelmeseinek, a legújabb reklámjában.

A kétszeres Oscar-díjas színész híres filmjei a Nagymenők, Dühöngő bika és a Keresztapa 2. része után, most már egy Lancashire-i pékség reklámfilmjének főszerepét is magáénak tudhatja.

De Niro és a bandája úgy tűnik, a reklámban éppen megállítani próbálja a biztonsági őröket és újracímkézik a Wartburton termékeit, mint ˝GoodBagels˝. Jonathan Warburton, a vállalat elnöke a reklámban saját magát játsza, és azt reméli De Niro új színt hoz majd a filmbe.

˝Megtiszteltetés volt Angliába repülni a forgatásra a Wartburtons családhoz, és Jonathan mellett játszani. Belelátni a bagel-bizniszbe, pedig hatalmas élmény volt és remélem, hogy mindenki élvezni fogja az utolsó pillanatig a filmet!˝ - nyilatkozta De Niro.

A vállalat elnöke, Mr. Warburton elmondása szerinte, pedig ˝mint egy ikonikus new yorki, Robert De Niro pontosan tudja, milyen a jó bagel, így megtiszteltetés, hogy elfogadta felkérésünket. Hónapokat töltöttünk a tökéletesítésével a receptnek és boldogsággal tölt el, hogy az országnak ezt is kínálni tudjuk a szeletelt kenyér óta.˝

Robert De Niro előtt, a brand képviselője volt már Sylvester Stallone és Peter Kay is.


2019. május 15. 19:35

Címkék: Robert De Niro moziverzum bronxi mese film


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS