Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Amal Clooney ultimátumot adott férjének
Amal Clooney ultimátumot adott férjének

A gyönyörű ügyvédnő megtiltotta férjének, George Clooney-nak a motorozást, miután egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett.

Az 57 éves színésznek múlt évben egy igen komolyan balesete volt, ennek eredményeképpen pedig az emberi jogokra szakosodott ügyvédnő eltiltotta a motorozástól.

Erről a Catch-22 sorozat premierjén beszélt: „Nem szabad motoroznom a balesetem óta. 110 km/órával száguldottam, amikor egy sráccal összeütköztünk, ez váltotta ki a tilalmat. Grant Heslov, a producerem szintén el lett tiltva, mivel a feleségeink szerint elszúrtuk, mi pedig nem akarunk válni, így megy a motor a kukában.”

Clooney épp a gyönyörű Szardínián motorozott, Olaszországban, amikoris egy autós elütötte. A színész kisebb sérülésekkel megúszta, a másik járművet vezető Antonello Viglino pedig így nyilatkozott a balesetről: „Semmit se láttam, a szemembe sütött a nap. Épp kanyarodni kezdtem, amikor hirtelen valami bekerült a látóterembe. Teljesen sokkot kaptam. Az egész egy másodperc alatt történt. Amikor levette a sisakját rögtön felismertem. Nagyon aggódtam, hogy a sérülései mennyire lehetnek súlyosak. Sosem gondoltam volna, hogy valaha elütöm George Clooney-t.”

Forrás: ewn.co.za


2019. május 10. 16:13

Címkék: George Clooney Amal Clooney


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS