Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Így érez Blake Lively és Ryan Reynolds a harmadik babájuk érkezésével kapcsolatban
Így érez Blake Lively és Ryan Reynolds a harmadik babájuk érkezésével kapcsolatban

Érkezik a Reynolds család legújabb tagja. A sztárpár, akik 2012-ben házasodtak össze, az új Pokémon film New York-i bemutatójára időzítették a nagy bejelentést.

Minden szem a gyönyörű Blake Lively-ra szegeződött a premieren, aki gömbölyödő pocakjával még ragyogóbb volt, mint általában.

Egy a színészekhez közeli forrás így nyilatkozott a terhességről:
˝Mindketten nagyon boldogok és izgatottak, hogy érkezik a következő babájuk. Ők a legszeretőbb, legmókásabb szülők a világon, akik ugyanakkor igencsak gyakorlatiasan nevelik gyermekeiket. Ha tehetnék, egy tucat gyereket is felnevelnének

A párnak már két kislánya van, a 2 éves Inez, és a 4 éves James, aki nevét a nagypapája után kapta, ugyanis Reynolds édesapja 2015-ben halt meg.

˝Mostanában hódítanak a furcsa baba nevek, de úgy érzem, mi nem vagyunk ebben túl újítóak.˝ – nyilatkozta a büszke apuka nemsokkal kislánya születése után.

˝Blake és én sosem forgatunk filmet egy időben.˝ – árulta el a Ryan. ¨Ha ő Thaiföldre menne dolgozni, amíg én Vancouverben forgatok, akkor sosem látnák egymást. Mi egy egység vagyunk, ami igazán jól működik nálunk. A gyerekek természetesen velünk jönnek az összes forgatásra, így a család mindig együtt marad. Lehetünk akár Spanyolországban vagy New Yorkban ameddig csak akarunk, az otthon számunkra ott van, ahol mind együtt lehetünk.˝

Forrás: ELLE


2019. május 7. 17:40

Címkék: Blake Lively Ryan Reynolds


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS