Videók Nézd vissza Cikkek MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Reese Witherspoon: ˝Én is rettegtem, 22 éves koromban estem teherbe˝
Reese Witherspoon: ˝Én is rettegtem, 22 éves koromban estem teherbe˝

Karrierje mellett nevelte fel odaadó anyai szeretetével a gyermekeit, akik nem látták kárját anyukájuk elfoglaltságának.

A ˝Big Little Lies˝ című filmsorozatban elhíresült 44 éves színésznője, Reese Witherspoon kedden jelent meg a The Drew Barrymore televíziós showműsorban, ahol az anyásággá válás kérdéseiről beszélt a műsorvezetővel: Már a karrierje kezdetén nyitottá vált az anyává váláshoz. Ahogy a színésznnő fogalmazott:

˝Hogy teljesen őszinte legyek, én is rettegtem. 22 éves koromban estem teherbe, és nem tudtam, hogyan kell egyensúlyba hozni együtt a munkát és az anyaságot.˝

Reese tudta, hogy sok kompromisszummal fog járni együtt a gyermeknevelés és a munka, hiszen a karrierje kezdetén forgatásokra járni és mellette egy gyermeket nevelni nem könnyed kis mulatság. Úgy érezte, hogy amiért minden vasárnap kora reggel felkel, az nem a filmek és a munkája miatt lesz, hanem hogy együtt legyen a gyerekével. Azóta már egyébként három csodálatos gyermek édesanyjának tudhatja magát, akikre kimondottan büszke!

Forrás: justjared.com


2020. szeptember 29. 12:14

Címkék: moziverzum reese witherspoon big little lies vizet az elefántnak gyereknevelés terhesség cikkek


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS