Azurák Csabáék az Énekelj! című mese premierjén jártak
Azurák Csaba lányai, Hanna és Zsófi, valamint Majka kisfia, Marián is szinkronizált az Énekelj! című animációs vígjátékban, amit most mutatnak be a mozikban. Azurák Csaba elárulta, hogy a családjával szeretnek moziba járni, kirándulni, és nagyon büszke a lányaira, akik kismalacoknak kölcsönözték a hangjukat a mesében. A mozibemutatón feltűnt az Animal Cannibals rappere, Qka MC és lánya, illetve Győrfi Pál is a családjával, akinek már az ünnep, ha együtt lehet a szeretteivel.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

A Mozi+ filmcsatorna az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. A Mozi+ célja, hogy a filmkedvelők első számú választása ez a csatorna legyen.


2016. december 12. 14:34

Címkék:
animáció animációs film animációs vígjáték animal cannibals azurák csaba bemutató győrfi pál majka mozi premier qka mc
Kapcsolódó


Stephen King: Halálsoron - augusztus 11., kedd,...
Sokkal több mint testőr - augusztus 9.,...
Az egyetlen - augusztus 11., kedd, 17.20
A medál - augusztus 11., kedd, 19.10


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS