Énekelj! Vicces kismalacoknak kölcsönözték hangjukat a TV2-es sztárcsemeték
Hamarosan a mozikba kerül az Énekelj! című animációs vígjáték, amelyben TV2-es sztárok gyermekei is megcsillogtathatták szinkrontudásukat.

A történet – amelyben Azurák Csaba két kislánya, Hanna és Zsófi mellett Majka kisfia, Marián is hallatja hangját - egy különleges zenei tehetségkutatóról szól, amelyben a punk-rock tarajos sül éppúgy kiléphet a rivaldafénybe mint egy félénk elefánt. Majka nemcsak kisfiát kísérte el a szinkronstúdióba, de ő maga is a mikrofon mögé állt: a rapper hangján szólal meg majd Bob, az állati riporter.

A film eredeti nyelven nem kisebb sztárokat vonultat fel, mint Scarlett Johansson, Matthew McConaughey és Reese Witherspoon.

Énekelj! December 22-től a mozikban!

A M+ filmcsatornája az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. A Mozi+ célja, hogy a filmkedvelők első számú választása ez a csatorna legyen.

A Mozi+ filmcsatorna az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. A Mozi+ célja, hogy a filmkedvelők első számú választása ez a csatorna legyen.


2016. november 29. 12:56

Címkék:
állatok azurák csaba majka mese




Kapcsolódó


Ők Sylvester Stallone meseszép lányai
Olivia Wilde gyönyörű kismama
Megszületett Olivia Wilde gyönyörű kislánya










© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS