A hetvenéves Stallone a mai napig megállíthatatlan
A hetvenéves Stallone a mai napig megállíthatatlan

A több mint negyven éve filmvásznon lévő sztár karrierjének kezdete nem volt éppen zökkenőmentes. Későbbiekben a sajtó nem csak a sikeres filmjeiről, hanem botrányos magánéletéről is cikkezett. Mindenki Sly-ja hetvenedik születésnapját ünnepli, és a mai napig aktívan ki veszi a részét a filmkészítésben.

A jellegzetes arcvonásai miatt kicsúfolt Stallone gyerekként a sportban vezette le a feszültséget: vívott. diszkoszt vetett és futballozott. Mivel kezdetben nem bővelkedett filmszerepekben, ráadásul pénze sem volt, ezért egy felnőttfilmben vállalt szerepet. Nem sokkal ezután már Woody Allennel dulakodott egy metróban a Banánköztársaság című filmben.

A kilencvenes években az akciófilmek mellett más műfajban is kipróbálta magát például vígjátékokban. A filmezés mellett a sztárnak jut ideje a festegetésre is, főleg önarcképeket fest, amelyekből kiállítás is készült. Emellett egy étteremláncot is üzemeltet színésztársaival, Bruce Willisszel és Arnold Schwarzeneggerrel.

FORRÁS: imdb.com

A magánéletével kapcsolatos hírek gyakran szerepeltek az újságok hasábjain. Háromszor nősült meg és öt gyermeke született. 2012-ben tragikus körülmények között valószínűleg gyógyszertúladagolásban elhunyt Sage nevezetű fia, akivel több filmben együtt szerepelt. A bulvárlapokban visszatérő témaként jelent meg, hogy állítólag többször esett át botoxos arckezelésen, bár ezt nem erősítették meg hivatalosan.

A hollywoodi hírességnek esze ágában sincs nyugdíjba menni. Tervezi folytatni a Creed című filmjét, aminek első részéért Golden Globe-díjat kapott. Emellett ír és edzéstervekkel valamint táplálkozási tanácsokkal látja el olvasóit.

Vastag Csaba a Golden Globe-díjátadón találkozott Stallonéval, aki nagyon közvetlenül viselkedett vele - még közös fotót is készítettek.

Mivel Stallone végül nem kapta meg az arany szobrocskát a Creed című filmért, így sokak szerint az Oscar-gála nagy vesztese lett, aki a legjobb mellékszereplő díjáról maradt le. Arnold Schwarzenegger egy nagyon megható videoüzenetben fejezte ki büszkeségét és szeretetét barátjának.

˝Sly, jegyezd meg: nem számít, mit mondanak, számomra te vagy a legjobb, te vagy a győztes. Büszke vagyok rád.˝

Kiemelt kép forrása: imdb.com


2016. július 8. 14:16

Címkék:
akciófilm film mozi sylvester stallone
Kapcsolódó


Öt világhírű film, amit Magyarországon...
Amit Schwarzenegger és Stallone visszadobott,...


© 2021 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS