Sokszínű kínálattal hangol az ünnepekre a TV2 Csoport
Sokszínű kínálattal hangol az ünnepekre a TV2 Csoport

Izgalmas felhozatallal zárják az évet a TV2 Csoport csatornái, a számtalan műsor között mindenki megtalálhatja kedvencét, ugyanis a teljes ünnepi időszakban garantált szórakozást kínálnak. Az országos premierek és nagysikerű mozifilmek mellett a sajátgyártású tartalmak ünnepi adással jelentkeznek.

kari.jpg

December 24-én nagycsatornán először, a TV2-n debütál a Hófehér és a vadász, amelyben Kirsten Stewart és Charlize Theron csapnak össze, de A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldtetés is színesíti a választékot. December 25-én egy országos premiert kínál a csatorna, Robin Williams utolsó filmszerepével jön az Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka című családi mozi. Évek után először visszatér a képernyőre a Bunyó karácsonyig című film, Bud Spencer megunhatatlan pofonjaival. Szintén a karácsonyfa alá érkeznek még olyan mesés darabok, mint a Jégkorszak: Állati nagy Karácsony és az elmaradhatatlan Shrek filmek. Az év utolsó napján : Szilveszterkoraz az Aktív speciális adással jelentkezik, jönnek a régi klasszikusok a Retró Buék - ban, a Szilveszteri Zenebutikban pedig Magyarország új zenecsatornájának sztárjai legnagyobb slágereikkel köszöntik az új évet. December 31-én a Kapsz egy fülest! átverőshow ezúttal a TV2-n teszi próbára a nevetőizmokat: Best of adással búcsúztatja 2016-os évet.

TV2 KARÁCSONY

Változatos programokkal töltik meg a decembert a Super TV2, a Mozi+, a FEM3, a Zenebutik és a Prime csatornák is. Olyan örökzöldek érkeznek a Super TV2-re, mint a Gagyi mami, vagy a Télapu, de egy tündéri labrador is beköltözik a nézők nappalijába, a Marley meg én szórakoztató és megható képkockáival. A Mozi+ -on karácsonykor ismét a világ megmentésére indul a 007-es ügynök, hiszen jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. Szenteste pedig egy országos premierrel folytatódik a kém-sztori, Kingsman: A titkos szolgálat című akcióvígjáték Colin Firth és Samuel L. Jackson szereplésével. A premierek sora a Prime-on is folytatódik, december 26-án egy családi vígjáték a Boldog Karácsony szórakoztatja a nézőket. A TV2 Csoport szórakoztató csatornája a téli szünidő alatt az egész család számára kínál programokat olyan címekkel, mint az Alvin és a mókusok 1-2-3, A szuper exnőm, a Míg a jackpot el nem választ, A kölyök Bruce Willis-szel, vagy éppen a Hat nap, hét éjszaka.

SUPERTV2 AJÁNLÓ:

A sajátgyártású műsorok ünnepi kiadással vagy speciális adással jelentkeznek az év utolsó napjaiban. A FEM3-on a Micsoda nők! két extra epizóddal jelentkezik: december 24-én, a férjek és a gyerekek is a vendégek soraiban foglalnak helyet, míg december 31-én sztárparádéval kedveskedik majd a népszerű női talkshow.

A Zenebutik csatornán André Rieu, valamint Márió karácsonyi koncertje gondoskodik az ünnepi hangulatról. Emellett a szórakoztató zenei műfaj kedvelőinek külön blokkal készül a Dáridó Klub, a Dáridó Anno, a Zeneexpressz és a Best of Fásy mulató is.

A vizuális élményt tovább fokozza, hogy ünnepi arculatot kapnak a csatornák – így a TV2, a Super TV2, a Mozi+, a Prime, a Kiwi TV és a HUMOR+.


2016. december 13. 13:09

Címkék:
karácsony
Kapcsolódó


Christian Bale megmagyarázta miért számolt le...
Cuki: Ryan Reynolds apa-lánya napot tartott
Az utolsó emberig - teljes film -...
Rossz anyák - teljes film - Visszanézhető:...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS