Életkorbeli különbség: Michael Douglas és párja között 25 év a szakadék
Életkorbeli különbség: Michael Douglas és párja között 25 év a szakadék

Azok a hírességek, akik életkorukban nagy eltéréseket mutatnak, hosszú ideje vita tárgyát képezik.

Számukat sem tudjuk, hogy mennyi olyan híresség van, akik az életkori különbségek ellenére gyakran a leghosszabb ideig tartó párkapcsolatok közé tartoznak Hollywoodban. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones nem az egyetlen olyan pár, akik között nagy a korkülönbség, mégis szembetűnő az eltérés: 25 év szakadék tátong Michael és Catherine között

Michael Dougles egy Oscar-díjas amerikai színész és producer, aki édesapja hatására kezdett érdeklődést mutatni a színészi pálya felé, majd a tanulmányait is ennek megfelelően alakította. Olyannyira sikeres lett, hogy az olyan nagy visszhangot keltő filmekben szerepelt, mint a 2001-es ˝Bridget Jones naplója˝, a 2013-ban óriási sikert hozott amerikai végjáték, a ˝Last Vegas˝, a Marvel stúdió sikerfilmjei, a 2015-ben megjelent ˝A Hangya˝, majd folytatásként a 2018-ban vetített ˝A Hangya és a Darázs˝, de a legnagyobb kasszasikert a 2019-ben debütált ˝Bosszúállók: Végjáték˝ című akciófilm hozta meg számára.

Bár több, mint 25 év korkülönbség van Michael és Catherine között, szerelmük mégis évek óta tart, minden probléma fennállása nélkül. Ha pedig érdekel, hogyan alakít egyik filmjében, akkor érdemes a Mozi+ adására kapcsolnod szerdán, 18:55-kor, ugyanis láthatod majd a ˝Last Vegas˝ című filmben.

Forrás: jusjared.com


2020. szeptember 18. 10:39

Címkék:
Bosszúállók Catherine Zeta-Jones cikkek Last Vegas Michael Douglas moziplusz
Kapcsolódó


Meglepő hír érkezett a Pókember új...
Velencébe kapták lencsevégre Tom Cruise-t
Sokatmondó fotó Mark Wahlberg-ről: Keményen...
Félelmetes helyzet alakult ki Denzel Washington...


© 2021 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS