Filmcsillagok, akiket nem találsz a közösségi oldalakon
Filmcsillagok, akiket nem találsz a közösségi oldalakon

Bruce Willis, Kate Winslet, Angelina Jolie, Bradt Pitt. Néhány név azok közül a világsztárok közül, akiket hiába keresel a közösségi oldalakon.

Hiába írod be a közösségi oldalak keresőjébe Bruce Willis nevét, csak néhány, rajongók, vagy ki tudja, ki által létrehozott oldalt találsz. Míg Mark Wahlberg, Hugh Jackman, Tom Hanks, vagy a Dr. House-t játszó Hugh Laurie Facebook-oldala pörög a sokezer ˝lájktól˝, vannak olyan világhírű színészek, akik úgy érzik, hogy nekik nincs szükségük a közösségi oldalak adta népszerűségre.

Kate Winslet a negyvenedik születésnapja után adott interjút az Aktív riporterének. A háromgyerekes színésznő elmondta: nem ért a számítógépekhez, sőt, kifejezetten bénának érzi magát a használatukhoz. Bár a Steve Jobs című filmben ő játszotta az Apple vezérének tanácsadóját, Kate állítja: egyáltalán nem ért a technikához, és az okos kütyükhöz.

˝Teljes antitálentum vagyok. Mindent összetörök, ami a kezembe kerül. Az a típus vagyok, aki megnyom egy gombot, aztán azt mondja, hogy jaj, nem is ezt akartam, hogyan csinálhatnám vissza. Nem nagyon értek a komputerekhez˝ - mondta Winslet.

(Kiemelt kép forrása: imdb.com)


2016. június 29. 16:06

Címkék:
angelina jolie brad pitt bruce willis kate winset
Kapcsolódó


Híres színészek, akik rendezőnek álltak


© 2019 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS