Samuel L. Jackson szívesen eljátszaná ismét a Star Wars Windu mesterét
Samuel L. Jackson szívesen eljátszaná ismét a Star Wars Windu mesterét

Vannak karakterek, amik halhatatlanok. De azért nem minden esetben, és ez bizony gyakran felkavarja a port

Néha a színészek szeretnék, ha a karakterük visszatérne a halálból, vagy Harrison Ford esetében éppen ellenkezőleg; azt várja mikor fog már meghalni.

Samuel L. Jackson a közelmúltban arról mesélt, mi lenne, ha nem halt volna meg Windu mester a Star Warsban. Azt magyarázta a The Late Showban, hogy Windu mester igazándiból visszatérhetne a halálból, és azt is elárulta hogyan:

„Hosszú a története a Star Warsnak, de a különbség a Jedi kard és a fénykard között rejlik.” Majd hozzá tette: Nagyon szeretnék még egy menetet Windu mesternek.

A színész bejelentése erről az egész ügyről, azért is volt meglepő mindenki számára, mert a showba, legújabb filmje kapcsán hívták meg. Viszont, mikor elkezdett mesélni a Jedi történetről és arról, hogy miként támadhatna fel a halott mester, mindenki meglepődött.

Windu mester olyan népszerűségnek örvend a Star Wars rajongók között, hogy mindenki megértené, ha visszajönne a történetbe. Laza, kimért és mindenki számára szerethető karakter. Azok, akik ezeken a történeteken nőttek fel, minden bizonnyal örömmel vennék ezt az ötletet.

Forrás: theplaylist.net


2019. június 22. 8:00

Címkék:
ki a faszagyerek? moziplusz Samuel L. Jackson
Kapcsolódó


Hoppá: Dwayne Johnson két gyönyörű nővel...
Fantasy rajongók figyelem: Charlize Theron új...
Debütál az Armageddon Time: Robert De Niro új...
Tom Cruise egyenruhában tiszteleg: Debütál az...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS