Érkezik Mark Wahlberg ötödik gyermeke?
Érkezik Mark Wahlberg ötödik gyermeke?

Mark Wahlberg felesége, Rhea Durham a pletykákkal és a hamis bulvárcikkel ellentétben nem terhes ötödik közös gyermekükkel.

Wahlberg feleségének állítólagos terhességéről olvashattak a National Enquirer címlapján az olvasók. Az említett cikkben a színész feleségének hízásának rejtélyes körülményeit taglalta az újságíró. Egy ˝bensős˝ pletykálkodó mesélte a magazinnak, hogy az a mondás járja, hogy már a 3. hónap végén járhat. Ezenkívül azt is hozzátette ˝Rhea és Mark titokban tartják még, hiszen még bármi történhet. Azonban, ha a pletyka igaz, akkor biztos vagyok benne, hogy tárt karokkal fogják várni az érkezőt˝.

Sosem jó jel, amikor egy ˝belsős˝ informátor nem tudja, hogy a szóbeszéd igaz vagy sem... Szerencsére a Gossip Cop ellenőrizte a beérkezett információt és egy ténylegesen hozzájuk közelálló színész megerősítette: Rhea nem terhes.

Korábban Wahlberget kérdezték egy újabb gyermek érkezéséről, amire a színész az alábbi választ adta: ˝azt hiszem egyedül akkor gondolkodunk el ezen a kérdésen, amikor már mind a négy gyermekünk alszik, azonban abban a pillanatban, hogy felébrednek, mindig realizáljuk, hogy nincs több kezünk.˝

Néhány éve Wahlberg még nem zárta ki az ötödik gyermek tervét, de már akkor is kikötötte, hogy felesége másképp gondolkodik a témáról. ˝A feleségem mindig is 4 gyermeket, 2 fiút és 2 kislányt szeretett volna és varázslatos, hogy teljesült a vágya.˝- magyarázta Mark 2010-ben a The Ellen DeGeneres Show-ban, röviddel azután, hogy legfiatalabb lánya megszületett volna.

A sztárpár életében nem ez az első alkalom, hogy korrektúrázni kell egy sztorit, úgyhogy jobb figyelni...

A 4 gyermekes apukát május 29-én, szerdán 21.00-kor láthatod a Ted című filmben Mila Kunis oldalán.

Forrás: gossipcop.com


2019. május 29. 11:49

Címkék:
film mark wahlberg moziplusz Ted
Kapcsolódó


Hugh Jackman segített egy hajléktalannak
Magyarul rappelt Mark Wahlberg
Angelina Jolie hivatalosan is megszabadult Brad...
Vin Diesel megerősítette: Ő is feltűnik majd...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS