Less be Mila Kunis és Ashton Kutcher átlagos napjába!
Less be Mila Kunis és Ashton Kutcher átlagos napjába!

Mila Kunist és Asthon Kutchert egyszerű farmercuccokban kapták lencsevégre Nyugat-Hollywoodban.

Mila Kunis és párja ultralaza ruhában lépett utcára Los Angelesben. A 38 éves színésznő, aki a Family Guy egyik női hangja egy laza, világos rózsaszín pulcsiban, széles szárú koptatott farmerben és copfban járta az utcákat. 41 éves férje, Ashton Kutcher pedig egy hirtelen felindulásból meghagyott bajusszal, a farmer anyag különböző árnyalatiban mutatta meg magát.

A sztárpárt nem éppen a legragyogóbb szettjében és hangulatában láthatta a nagyközönség, amikor kiszúrták őket egy férfivel beszélgetni az utcán...

A dinamikus duó, akik 2015-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, büszke szülei két csodálatos gyermeküknek, a 4 éves Wyatt-nak és a 2 éves Dimitrinek.

A Sunday Today With Willie Geist egyik epizódjában tavaly Mila azt nyilatkozta, hogy valószínűleg soha nem fog Ashtonnal többet forgatni. ˝Fura lenne˝ – mondta Mila a That 70s Show forgatásán.
Ezután a show után Milának és Ashtonnak volt egy kisebb filmje közösen 2014-ben, az Annie, amiben Quvenzhane Wallis, Jamie Foxx és Cameron Diaz is szerepelt. Azonban nem csak ők alkottak ebben a filmben és az életben is egy párt – Rose Byrne és Bobby Cannavale is a kiválasztottak közé tartoztak.

Habár Ashton Mila első férje, a színész Demi Moore-ral is házasságban élt.


2019. május 28. 16:26

Címkék:
ashton kutcher film mila kunis moziplusz Ted
Kapcsolódó


Vin Diesel megerősítette: Ő is feltűnik majd...
Hugh Jackman segített egy hajléktalannak
Végre megjelent Zac Efron új filmje
Angelina Jolie hivatalosan is megszabadult Brad...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS