Less be Mila Kunis és Ashton Kutcher átlagos napjába!
Less be Mila Kunis és Ashton Kutcher átlagos napjába!

Mila Kunist és Asthon Kutchert egyszerű farmercuccokban kapták lencsevégre Nyugat-Hollywoodban.

Mila Kunis és párja ultralaza ruhában lépett utcára Los Angelesben. A 38 éves színésznő, aki a Family Guy egyik női hangja egy laza, világos rózsaszín pulcsiban, széles szárú koptatott farmerben és copfban járta az utcákat. 41 éves férje, Ashton Kutcher pedig egy hirtelen felindulásból meghagyott bajusszal, a farmer anyag különböző árnyalatiban mutatta meg magát.

A sztárpárt nem éppen a legragyogóbb szettjében és hangulatában láthatta a nagyközönség, amikor kiszúrták őket egy férfivel beszélgetni az utcán...

A dinamikus duó, akik 2015-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, büszke szülei két csodálatos gyermeküknek, a 4 éves Wyatt-nak és a 2 éves Dimitrinek.

A Sunday Today With Willie Geist egyik epizódjában tavaly Mila azt nyilatkozta, hogy valószínűleg soha nem fog Ashtonnal többet forgatni. ˝Fura lenne˝ – mondta Mila a That 70s Show forgatásán.
Ezután a show után Milának és Ashtonnak volt egy kisebb filmje közösen 2014-ben, az Annie, amiben Quvenzhane Wallis, Jamie Foxx és Cameron Diaz is szerepelt. Azonban nem csak ők alkottak ebben a filmben és az életben is egy párt – Rose Byrne és Bobby Cannavale is a kiválasztottak közé tartoztak.

Habár Ashton Mila első férje, a színész Demi Moore-ral is házasságban élt.


2019. május 28. 16:26

Címkék:
ashton kutcher film mila kunis moziplusz Ted
Kapcsolódó


Michelle Yeoh csatlakozott az Avatar stábjához
Végre megjelent Zac Efron új filmje
Hugh Jackman segített egy hajléktalannak
Angelina Jolie hivatalosan is megszabadult Brad...


© 2019 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS