Hugh Jackman segített egy hajléktalannak
Hugh Jackman segített egy hajléktalannak

A legnagyobb showman újra megmutatta a világnak, mekkora szíve van!

Egy nappal azután, hogy kijött a színész új retrospektív musicalje, a The Man. The Music. The Show , Hugh Jackman random segítőkészségére lehettek figyelmesek Glasgow lakosai.

Múlt csütörtökön egy pozitív és vidám férfi adott egy hajléktalannak 100 fontot, utána pedig magával hívta egy új divatos és drága étterembe.

Egy hölgy, aki végignézte e jelenetet, nem tudta elrejteni mosolyát a kedve gesztus láttán. ˝Először észre sem vettem, hogy ki a titokzatos, sapkás idegen, de aztán megálltam és megláttam, hogy Jackman az.˝- nyilatkozta az anonim hölgy a The Evening Times újságnak. ˝A hajléktalan férfi megkérdezte tőle, miért ad neki ennyi pénzt – nem ismerte fel Hugh-t.˝ A lassan 50 éves ausztrál színész mély beszélgetésbe elegyedett a férfivel az életéről, mielőtt még elhívta volna ebédelni. ˝A férfi azonban nevetve mondta, hogy nem elég jól öltözött˝- mesélte a titkos szemtanú.

Jackman kezet rázott a hajléktalan férfivel és folytatta útját. A hölgy szemtanú pedig odament a férfihez, hogy informálja mégis kivel beszélgetett a megelőző percekben. ˝Teljesen lesokkolódott, amikor elmondtam neki, hogy Jackman volt, de nagyon örült és mondta, hogy meghívta őt ebédelni és már most bánja, hogy nem ment vele.˝

A szemtanú elmondása szerint a férfi bármelyik pillanatban el tudta volna magát sírni, amikor észrevette, hogy a színész 100 fontot ajándékozott neki. ˝Én is sírni tudtam volna mindezek után és hatalmas elismerés Hugh-nak ezért a tettéért.˝- tette hozzá.

Forrás: dailymail.co.uk


2019. május 16. 8:02

Címkék:
ajánló film Hugh Jackman moziplusz
Kapcsolódó


Elképesztő hollywoodi barátságok!
Hugh Jackman: Nem akartam olyan apa lenni, aki...
Ezt látnod kell! Hollywood három szuperhőse...
Hugh Jackman így búcsúztatja a nyarat!


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS