Demi Moore őszintén ír válásairól új könyvében
Demi Moore őszintén ír válásairól új könyvében

A színésznő már közel 35 éve ismert HollyWoodban, így biztosan van néhány izgalmas története, amit megoszthat hamarosan megjelenő könyvében, melynek szerződését egyébként már kilenc évvel ezelőtt aláírta, ám még most is néhány hónapot várni kell rá.


A kiadója elárulta, hogy lesznek benne igazán személyes részletek is, mint például viharos kapcsolata az édesanyjával, valamint három válása. Moore rengeteg függőséggel megküzdött az évek alatt, voltak problémái a testképével, ráadásul számos gyerekkori traumával kellett megküzdenie, melyek kísértették őt az évek alatt. A műben elárulja, hogy hogyan tudott helytállni karrierjében és az anyaságban egyaránt. 

A színésznő egyébként 16 évesen otthagyta az iskolát, hogy karrierjére koncentrálhasson, melynek meg is lett a gyümölcse, hiszen néhány évvel később meg is kapta első szerepét. Mostanában azonban leginkább válásairól szólt a sajtó, hiszen először Bruce Willis-szel váltak el útjaik, akivel három gyermeke van, ám a szakítás ellenére még mindig jó barátságot ápolnak egymással. Ezt követően azonban összejött Ashton Kutcher-rel, aki 15 évvel fiatalabb nála és 8 év házasság után tőle is elköszönt.

Forrás: metro.co.uk


2019. május 4. 11:00

Címkék:
ashton kutcher bruce willis demi moore
Kapcsolódó
© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS