Dexter Fletcher rendezésében idén jön az új Elton John film
Dexter Fletcher rendezésében idén jön az új Elton John film

A Rocketman című film sztárja, Taron Egerton is nyilatkozott Elton John szexualitásának megjelenítéséről a filmben…


Aggodalmak merültek fel a Rocketman című film kapcsán, hogy le akarják járatni Elton Johnt szexuális identitása miatt, azonban erről szó sincs!


Dexter Fletcher, a film rendezője kifejtette véleményét, és reagált a rágalmakra, miszerint kivágatta volna a meztelen jeleneteket a két férfi között – olvashatjuk nyilatkozatát az Empire magazinban. Fletcher elmondása szerint ez hazugság és non-szensz feltételezés, hiszen még be sem fejezeték a filmet és ez egy hozzá tartozó tulajdonsága Eltonnak, amit nem akarnak és nem is fognak kivágni a filmből.

Azt is kifejtette a rendező, hogy nem mondhatja meg neki senki, hogyan jelenítse meg John szexualitását, így nyilvánvalóan ő sem fogja megváltoztatni – még a látszat kedvéért sem - a sztár identitását.

Elton Johnt alakító színész, Taron Egerton is megerősítette a rendező véleményét, és hozzátette, hogy nem is tudna magába nézni, ha a film az énekes lejáratásáról szólna: ˝Ő egy homoszexuális ikon. Kik vagyunk mi, hogy ne teljes egészében Elton Johnt mutassuk be a nézőknek, hanem csak az általunk, esetlegesen heteroszexuális filmkészítők által kreált képet? Ezt semmiképpen sem szerettük volna.˝

A film Johnt – születési nevén Reginald Dwight-ot – fogja bemutatni, aki John Reid-del, a menedzserével homoszexuális viszonyt folytatott, és akit Richard Madden fog alakítani a filmben.
˝Taron és Richard kimonóban is szerepelnek együtt˝- mondta Fletcher.˝Szeretőket játszanak, megcsókolják egymást, éjszakai klubba mennek, ahol drogokat is használnak. Ha ez esetleg ellentétes érzéseket keltene valakiben, mi akkor is megmutatjuk, mert úgy tekintünk erre, mint az igazságra, ami teljes képet nyújt a nézőknek a főszereplő ikonról.˝

A Rocketman színészei közé tartozik még Jamie Bell, mint John szerzőpartnere, Bernie Taupin és Bryce Dallas Howard, mint Elton anyukája, Sheila Elleen.

A film a Cannes-i Filmfesztiválon lesz bemutatva 2019-ben.

Forrás: mirror.co.uk


2019. április 30. 16:42

Címkék:
Dexter Fletcher doom elton john film moziplusz
Kapcsolódó


Adam Sandler új szerepben tűnik fel
Jason Statham és felelsége romantikus randin...
Michelle Yeoh csatlakozott az Avatar stábjához
Így bulizott Nina Dobrev a Coachellán


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS