Két hét korlátlan moziélmény! – két héten át kódolatlanul érhető el a Mozi+ a MinDig TV nézők számára
Két hét korlátlan moziélmény! – két héten át kódolatlanul érhető el a Mozi+ a MinDig TV nézők számára

Két hétig kódolatlanul érhető el a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára, a 15. programhelyen. 2016. augusztus 8. és 22. között 750 ezer háztartásban országos tévépremiereket, rég nem látott klasszikusokat és a legjobb filmmaratonokat láthatják a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-bővítésének első állomásaként indított filmcsatorna közel egy hónapja mutatkozott be a közönség előtt és már az indulás hetében piacvezetőként startolt a kábeles piacon.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor az együttműködésről azt mondta: „A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció következő fázisaként, frissen vásárolt, exkluzív tartalmakkal várjuk a nézőket. Magyarország vadonatúj filmcsatornája ebben a két hétben kódolatlanul nyújt majd szórakozást az egész családnak. A Mozi+ már az indulás hetében a legnézettebb kábelcsatorna volt főműsoridőben a 18-59 évesek körében, maga mögé utasítva minden versenytársát, és reméljük, az elkövetkezendő időszakban egyre kimagaslóbb eredményeket hoz”.

A színes kínálatban az első kódolatlan hétvégét egy országos tévépremierrel nyitja a csatorna, amelyben egy régi, halálos ellenséggel veszi fel a harcot Channing Tatum és Bruce Willis, a G.I. Joe: Megtorlás című akciófilmben. A keményebb műfajok kedvelői azonban később sem unatkoznak majd, hiszen augusztus 19-én, újabb országos premier keretein belül, a Transformers-trilógia zárásaként, A kihalás kora című mozifilmet is elhozza a Mozi+. Egy nőies bevetésen, humoros kalandokba keveredhetünk Sandra Bullock és Melissa McCarthy oldalán, az augusztus 20-án, 21 órától kezdődő Női szervek című akció-vígjátékban. Ezt megelőzően azonban az Állami Ünnep napján 18.40-től mesés tájakra csöppenhetünk, a Hófehér és a vadász tévépremierjében. Kérdés, hogy Hófehérnek (Kristen Stewartnak) vajon sikerül-e legyőznie Ravenna királynő (Charlize Theron) ármánykodását. Az animációk rajongói sem maradnak azonban izgalmak nélkül: a műfaj legjobbjai közül szintén országos premierrel debütáló Tini nindzsa teknőcök mellett a Shrek és a Rio is maratonnal érkezik a képernyőre. Mindenki kedvenc zöld ogréjával négy felvonáson keresztül kalandozhatnak a kicsik és nagyok egyaránt, augusztus 8. és 21. között. Míg a klasszikusok szerelmesei a Piedone és Ötvös Csöpi-filmekkel, hosszú idő után ismét Bujtor István szinkronhangján nosztalgiázhatnak hétköznap esténként, augusztus 21-én pedig a Terminátor 2 várja az érdeklődőket.

A Mozi+ a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Mozi+ csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.


2016. augusztus 5. 11:10

Címkék:
Kapcsolódó


Kevin Bacon ilyen aranyos ajándékkal lepte meg...
Z világháború - április 25., csütörtök,...
Mark Wahlberg félmeztelenül a tengerparton...
Így bulizott Nina Dobrev a Coachellán


© 2019 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS