Sylvester Stallone alaposan meglepte a rajongóit
Sylvester Stallone alaposan meglepte a rajongóit

Sylvester Stallone ikonikus filmjét, a Rockyt Philadelphiában forgatták, később a 71 éves sztár szobrot is adományozott a városnak, amihez most rajongói legnagyobb örömére ismét ellátogatott.

Stallone a Creed: Apollo fia 2. című filmjét készítette Brotherly Love Cityben és a forgatás szünetében ellátogatott a Philadelphiai Művészeti Múzeum lépcsőjéhez, hogy csatlakozzon Jim Kenney polgármesterhez, aki egy 12 éve elveszett plakátot avatott újra és bemutatott egy a Superbowl-bajnok Eagles csapattól kapott személyre szabott trikót is. A rajongók nagyon örültek a színész hirtelen felbukkanásának, aki szívesen fotózkodott is a megjelentekkel. A múzeum lépcsője azért is híres, mert ugyanezt a 72 lépcsőfokot mászta meg a színész a Rocky első részében is. 

A sztár 1981-ben bízott meg egy szobrászművészt a műremek elkészítésével, amelyet először a múzeum lépcsőjénél helyeztek el, de a heves felháborodás miatt el kellett vitetni és a Wachovia Spectrumban találtak neki helyet. Később a film megjelenésének 30. évfordulója alkalmából visszahelyezték az alkotást eredeti helyére.

MV5BMTgxOTE2Mjk2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDcxNTUyNTM@._V1_SY1000_SX695_AL_.jpg

Sylvester Stallone másik híres szerepe a Rambo, amelyben a főszereplőnek egy titkos akcióban kell részt vennie. A trilógiát te is végigkövetheted hétfőnként a Mozi+-on!

Forrás:YDR, IMDb, Gettyimages


2018. április 16. 16:46

Címkék:
ajánló celebszemle cikkek sylvester stallone tv2 ajánló
Kapcsolódó


Váó! Elképesztően dögös felesége van a...
James Bond helyett a szerelmet választotta Liam...
Bruce Willis eddig nem látott oldalát mutatta...
Ezekkel a gyakorlatokkal lehet olyan tested, mint...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS