A Jumanji-játékunk lezárult! Íme, a nyertesek!
A Jumanji-játékunk lezárult! Íme, a nyertesek!

Köszönjük, hogy velünk játsztottatok! A játékot lezártuk, a sorsolás megtörtént. Alább olvasható a szerencsések névsora. 

Kérdésünk a következő volt: Mikor láthatod legközelebb a Mozi+ képernyőjén a film első, 1995-ben készült epizódját?

A helyes válasz: december 23., 16.45 

Páros mozijegyet nyert: 
Rajkó Balázs, Pogácsás Klára 

Jumajni-ajándékcsomagot nyert: 
Kátai Zsombor, Andrásné Mikolás Rita (pótnyertes), Simon Nándorné (pótnyertes). Kincses Benjamin (pótnyertes), Vlasics Péter (pótnyertes), Tolnai Szabolcs, Kereki Tivadar.

Gratulálunk! 


Előzmények, a játék

Ott akarsz lenni a „Jumanji – Vár a dzsungel” premier előtti vetítésén december 19-én 18.45-kor a Cinema City Duna Plázában, vagy minden álmod, hogy tiéd legyen egy igazi Jumanji-ajándékcsomag? Küldj helyes választ a jatek@tv2.hu e-mail címre, és nyerd meg 5 ajándékunk egyikét!

A kérdés: Mikor láthatod legközelebb a Mozi+ képernyőjén a film első, 1995-ben készült epizódját?

A válaszokat a jatek@tv2.hu e-mail címre várjuk december 15-én. (péntek) 09.00 óráig.

A játékszabályokért görgess lejjebb!


A játékszabály:
A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2017.12.11-től 2017.12.15. 09:00-ig.
A nyeremények:
- 3 db ajándékcsomag a Jumanji – Vár a dzsungel című filmhez kapcsolódóan
- 2 db páros belépőjegy a Jumanji – Vár a dzsungel december 19-én (kedd), 18.45 órakor kezdődő premier előtti vetítésére.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt, és a nyereményüket törvényes képviselőjük veheti át. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását a szervező alkalmazottja végzi. A nyertes nevét játék lezárását követően a csatorna hivatalos közösségi oldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel.

A nyereményként kisorsolt ajándékcsomag kizárólag a TV2 Recepcióján vehető át (Budapest, 1145 Róna utca 174.), az átvétel csak akkor valósulhat meg, ha a nyertes bemutatja a személyazonosító okmányait (pl. személyigazolvány).

A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

A TV2 a nyeremény átvételről e-mailben tájékoztatja.
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2017.12.15-én 16.00 óráig nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől. A TV2 pótnyertest sorsol.

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.

További harmadik személyeknek – ide nem értve a TV2 megbízásából eljáró, a TV2 Adatvédelmi Szabályzatában írt Adatfeldolgozót – a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2017. december 11. 17:28

Címkék:
Kapcsolódó


Ki nyerte a mozijegyet a Mamma Mia! - Sose...
Vuk - október 22., hétfő, 17.35
A Mission: Impossible - Utóhatás premier...
Az utolsó vérig - teljes film


© 2018 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS