Mark Wahlberg: zűrös fiatalkor után sikeres hollywoodi sztár
Mark Wahlberg: zűrös fiatalkor után sikeres hollywoodi sztár

Fiatalkorában zűrös életet élt, zenészként nem volt sikeres, de most színészként a legismertebb sztárok közé tartozik Hollywoodban Mark Wahlberg.

Mark Wahlberg bátyja zenekarának, a New Kids on The Blocknak tagjaként kezdett a sztárvilágban, azonban még a banda befutása előtt kilépett. A zenei karrierje nem ívelt fényesen, 1992-ben egy neves zenei lap olvasói az év legrosszabb énekesének választották. A sztár állítása szerint mindennek ellenére szívesen visszatérne a rap világába, de csakis akkor, ha Justin Bieber kérné meg rá, persze mindez szigorúan csak kislánya kedvéért történne.

A színészi pályán sem fogadták tárt karokkal, később Leonardo DiCaprio oldalán tört be a köztudatba az Egy kosaras naplója című filmmel. Nem sokon múlt, hogy ő játszotta Kirk kapitányt J.J. Abrams Star Trek című filmjében.

A filmsztár három mellbimbóval született, és távoli rokona Madonnának, Celine Dionnak és Halle Berrynek is. Tizenhárom éves korában abbahagyta a középiskolát, hogy karrierjére koncentrálhasson, majd csak később negyvenkét évesen csinálta meg az érettségit. Fiatalkorában nem volt fedhetetlen élete, tinédzserként több mint húsz alkalommal volt letartoztatva, sőt még börtönbüntetésre is ítélték.

Nyolc testvérével Bostonban nőtt fel, és jelenleg egyik bátyjával közösen üzemeltet egy hamburgerezőt Massachusettsben. 2001-ben édesanyját egy öt millió dollár értékű házzal lepte meg.

(Kiemelt kép forrása: imdb.com)


2016. július 2. 9:37

Címkék:
film mark wahlberg mozi
Kapcsolódó


Meglepő titkok a szívtipró Brad Pittről!
Sosem találnád ki, mit neveztek el az...


© 2020 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS