Meglepő titkok a szívtipró Brad Pittről!
Meglepő titkok a szívtipró Brad Pittről!

Saját vízeséssel rendelkezik, képtelen felismerni mások arcát és Obama 9. unokatestvére. Brad Pitt a világ egyik legismertebb színésze nemsokára a Mozi+ csatornán is felbukkan.

A filmsztár teljes neve William Bradley Pitt, de a középiskolában csak Brad a Pit-Bull becenéven ismerték a társai. Mielőtt színészként befutott több szakmát is kipróbált, így dolgozott úszómesterként és sofőrként is. Még óriáscsirke jelmezbe is bújt, hogy így népszerűsítsen egy éttermet. Korábban Pitt a Missouri Egyetemen újságírónak tanult, azonban két héttel a diplomázás előtt otthagyta a szakot.


Kedvese, Angelina Jolie 2011 karácsonyán egy vízesést ajándékozott Pittnek, így mára azon kevesek közé tartozik, akik saját vízesést tudhatnak magukénak. 2008-ban született ikreik legelső fotóiért két magazin összesen 14 millió dollárt fizetett, ezzel minden idők legdrágább celebfotója lett az övéké. Mind a hat gyermeküket erőteljesen védik a médiától, éppen ezért a számítógépeikre digitális zárat telepítettek, így nem tudnak a szüleik nevére rákeresni.


A színész saját bevallása szerint prosopagnosiában szenved, azaz nehezen vagy egyáltalán nem képes felismerni mások arcát. Pitt karrierje során több nagyszabású filmben is szerepelt már. Érdekesség, hogy a Trója című film forgatása során, ahol Achilles karakterét alakította megsérült az Achilles-ínja. Egyik legsikeresebb filmje, a Z Világháború több mint félmilliárd dollárt hozott, mely a Mozi+ csatornán is látható lesz.


2016. június 26. 9:48

Címkék:
angelina jolie brad pitt film mozi
Kapcsolódó


Így nyilatkozott Scarlett Johansson Angelina...
Ki gondolta volna? 6 év házasság után ez a...
Váratlan fordulat: Liam Hemsworth egy időre...
Taron Egerton kikéri magának, hogy...


© 2019 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS